23 Aralık 2016 Cuma

KAFALAR KARIŞIK

Kafalar karışık, onun için açık ve net yazmaya çalışacağım.

Amerika’nın BOP isimli, Ortadoğu ile planları var. Bu projeye gereği Amerika Türkiye, Irak, Suriye topraklarının bir kısmını içine alacak yeni bir devlet kurmak istiyor. Bu kukla devletin ismi Kürdistan ama esasında bu ikinci bir İsrail devleti olacak.

Amerika bunun için AKP’nin iktidar olmasını sağladı. Bazı STK’ları maddi ve manevi olarak destekledi.

Amerika bu amaçla PKK, FETO, IŞİD ve islami kisveli bazı terör örgütlerini kullandı ve kullanmakta.

AKP iktidarı’nın yanlış uygulamaları PKK, FETO ve IŞİD’in yurt içinde ve dışında büyümesine ve güçlenmesine neden oldu.

Güneydoğu’da PKK egemen olmaya başladı. FETO devlet dairelerine, eğitim kurumlarına, TSK içine yerleşti.

Türk Amerikan savaşı FETO’ya bağlı savcı, hakim ve polislerin Ergenekon, Balyoz, Casusuluk davaları yolu ile TSK’ni, vatansever aydınları tasfiye etmesi ve hapislere atması ile başladı.

AKP iktidarı, PKK ile birlikte “açılım süreci”adı altında Türkiye Cumhuriyeti’ni zayıf düşürecek uygulamalar yaptı.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN KORUMA REFLEKSLER VARDIR

Bir noktadan sonra, Türkiye Cumhuriyeti devletinin kendisini koruma reflekleri harekete geçti ve Silivri zindanları yıkılıdı. Subaylarımız, aydınlarımız özgür oldu.

7 Haziran seçimlerinde AKP oranda oy kaybetti. 24 Temmuz 2015 tarihinde Türk jetleri kandili bombalayarak Türkiye Amerika’ya savaş ilan etti.

PKK kendi açtığı hendekler gönülmeye başlandı.

15 Temmuz 2016’da Amerika FETO’yu kullanarak bir darbe teşebbüsünde bulunda. Başarılı olamadı ve  Amerika’nın silahlı güçleri olan FETO’ya bağlı askerler ve PKK tasfiye edilmeye ve yok edilmeye başlandı.

İKİNCİ İSRAİL KORİDURU’NA İZİN VERİLEMEZ

Bu arada Irak’ın ve Suriye’nin toprak bütünlüğü Amerika’nın kullandığı terör örgütleri eli ile kayboldu. Irak’ın kuzeyinde kukla bir devletin nüvesi atıldı. Suriye’nin kuzeyinde PKK-PYD kantonları oluşturuldu.

Amerika ve onun ortağı İsrail’in amacı bu kantonları birleştirerek Irak’tan başlayıp, Suriye’nin kuzeyinde Akdeniz’e kadar uzanan bir koridor oluşturmaktı. Bu koridor kurulmak istenen devletin Türkiye’yi güneyden kuşatılmasını ve Akdeniz’e kadar uzanarak bir limana sahip olmasını sağlayacaktı.

Bu amaçla PYD-PKK unsurları Amerika tarafından eğitildi, silahlandırıldı. IŞİD’in elindeki bölgeler PYD’ye teslim edildi.

SURİYE BÖLÜNÜRSE TÜRKİYE’NİN BÖLÜNMESİ KAÇINILMAZ OLUR

Suriye bölünürse, Türkiye’nin de bölünmesi kaçınılmaz olacaktı. Kantonların birleşip, ikinci İsrail koridorunun oluşmasına engel olmak gerekiyordu. Bu amaçla “Fırat Kalkanı” harekatı başladı. TSK Suriye’nin kuzeyine girdi ve El Bab’a kadar ilerledi.

Fırat Kalkanı harekatının ikinci hedefi Münbiç olacak ve PKK unsurları Fıratı’ın doğusuna atılacak.

Türkiye bu harekatı yapmaya meburdu, ikinci İsrail Koridorunun oluşması Türkiye için çok büyük tehlikeler içeriyordu.

PSİKOLOJİK SAVAŞA DİKKAT!

Türk ordusu Suriye’de kendi vatan bütünlüğü için savaşıyor. Bu savaş tam bir vatan savaşıdır. Mehmetçkilerimiz canları ve kanları pahasına Türkiye’nin toprak bütünlüğünü savunuyorlar.

Suriye’de ne işimiz var, mehmetçik boş yere şehit oluyor gibiş söylemler Amerika’nın işine yarar. Her silahlı mücadelenin bir de psikolojik tarafı vardır. Bu tip ifadelerin söylenmesi, paylaşılması psikolojik savaşta Amerika’nın işine yarar.

BÖLGESEL İTTİFAKLAR ŞART

Türkiye çok doğru bir hamle yapmış ve Rusya ve İran ile stratejik iş birliği içine girmiştir. Bu işbirliği Suriye, Irak Azerbaycan ve diğer Türk Cumhuriyetlerini de içine alacak şekilde genişlemelidir.

Amerik ve müttefiklerine karşı yapılan bu savaşta bu tip ittifaklar elzemdir.

İÇ CEPHE ÖNEMLİ

Bu savaşta iç cephe çok önemlidir. Milli birlik içinde hareket etmek şarttır. AKP iktidarı başkanlık diyerek, Osmanlı hayalleri kurarak, Atatürk düşmanlığı yaparak, yanlış eğitim politikalarını millete dayatarak ve asker düşmanlığı yaparak milli birliği sağlayamaz. Erdoğan ve AKP iktidarı bu yanlışlardan en kısa zamanda dönmelidir.

Gelişen şartlar göz önüne alındığında Amerika’nın yenilmeye mahkum olduğu aşikardır. Yeter ki iç cepheyi sağlam tutalım, bölgesel ittifaklardan kaçınmayalım.


Zafer Türk Milletinin olacaktır.

Hiç yorum yok: