22 Aralık 2016 Perşembe

MEHMETÇİK TARİH YAZIYOR
Türk askeri El Bab'da tarih yazıyor. Tıpkı Çanakkale'deki gibi, tıpkı, Conkbayırı'ndaki gibi, tıpkı Dumlupınar'daki vatan sevgisinin ve serdengeçtiliğin en büyük örneklerini veriyor.

Mehmetçik orada gençliğini ortaya koymuş, geleceğini ortaya koymuş, canının ortaya koymuş  vatanı için kanını, canını veriyor.

Ya bu tarafta neler oluyor?

BU BİR VATAN SAVAŞIDIR

Vatan savunması gerçeğini kavrayamamış, olayları tahlilden aciz bazı insanlar, Mehmetçiğe diyorki, bu senin savaşın değil; sen orada pisi pisine ölüyorsun; sana ne Suriye'den; sen kandırıldın, dön geri gel; çık o bataklıktan.

Bu yorumları yapanlar kime hizmet ettiklerinin farkında mı? Bu sözleri söyleyenler bu vatan savaşının hangi safında duruyor? Türkiye cephesinde duran birisi böyle yorumlar nasıl yapar?

Mehmetçik orada bizim için, vatanın bütünlüğü için, milli varlığımızın devamı için can verirken böyle moral bozucu ve Türk'ten çok Türk düşmanlarına yarayan sözleri söyleyenleri, sosyal medya üzerinden paylaşanları uyarıyorum. Dikkat edin şehit kanlarında boğulabilirisiniz.

VATANI BÖLECEK KILICA KALKAN OLMAK

Harekatın adına dikkat edin; "Fırat Kalkanı", bu isim boşuna verilmemiş. Kalkan, yani vatanımızı bölecek bir kılıca karşı  kalkan oluyor.

Irak'ın kuzeyinden başlayan ve Suriye'nin kuzeyini de içine alıp Akdeniz'e uzanan bir kukla devlet kurma hayali ABD'nin BOP isimli planının en önemli kısmını oluşturuyor. Bu kukla devlet görünüşte

Kürt devleti olacak ama aslında ikinci İsrail olacağı kesin.

Bir kere bu koridor oluşunca sıra bu kukla devleti büyütmeğe gelecek. Bizim Güneydoğumuz da elden çıkacak.

AMERİKA VE İSRAİL'E BEKÇİ LAZIM
Bu devleti ABD kurmak istiyor çünkü Ortadoğu petrollerine bir bekçi lazım. ABD'nin bu bekçisi sadece petrole bekçilik yapmayacak, İsrail'in de güvenliğini sağlayacak.

Bu bölgedeki tüm terör örgütleri bilerek veya bilmeyerek Amerika adına savaşıyor. Amerika'nın emellerine hizmet ediyor. Amerika ve müttefiikleri en fazla güvendikleri iki örgüt IŞİD ve PKK-PYD olduğu için, bunlara sürekli silah ve eğitim desteği veriyorlar.

Bizim Suriye'nin kuzeyinde, Mehmetçiğin canı pahasına verdiğimiz mücadele aslında Amerika'nın ülkemizi bölme planlarına karşı  yaptığımız bir vatan savaşıdır.

Biz orada Amerika ile savaşıyoruz. Suriye'de savaşıyoruz ama Türkiye'miz için savaşıyoruz, vatanımız için savaşıyoruz, bayrağımızın yurdun her köşesinde özgürce dalgalanması için savaşıyoruz.

Beşiktaş'ta polislerimize, Kayseri'de askerlerimize yönelik kahpece saldırılar da bu savaşın parçalarıdır. Bu bombalar sonucu şehit olan polislerimiz,  askerlerimiz nasıl vatan için şehit oldularsa, Suriye'de can veren Mehmetçiklerimiz de vatan için şehit oldular.

Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yattıkları yer nur olsun. Milletimizin başı sağ olsun.

Tekrar ediyorum; hiç kimse bu savaşı yanlış yorumlamasın, küçümsemesin, kahraman askerlerimizin moralini bozacak yorumlar, paylaşımlar yapmasın.

Hiç yorum yok: