13 Aralık 2016 Salı

İYİMSER OLMALIYIZ

Kendisini aydın diye nitelendirenler arasında yaygın bir karamsarlık var. “Ne olacak bu memleketin hali”, “ülke batıyor”, “bu ülkede yaşanmaz artık” gibi sözler dillerden eksik olmuyor.

Doğrudur, ülkede şartlar iyi değil ama gidiş kötüye değil, iyiye doğru.

Bombalar patlıyor, şehitler veriyoruz ama şunu bilelim ki, biz bir savaşın içindeyiz ve maalesef savaşlar şehit vermeden kazanılmıyor. Temennimiz artık akan kanın durmasıdır.

Şu belli olmuştur artık, Türkiye’yi bölmeye hiçbir devletin, hiçbir kimsenin gücü yetmez.

BUGÜN DÜNDEN İYİ

Dün ülkeyi bölmek için kentlerde hendekler açan PKK açtığı hendeklere gömülmüştür.

Dün “PKK sizi tükürüğü ile boğar” diyen HDP’liler şimdi yargının pençesine yakalanmış, hücrelerinde tükürükleri yutmakla meşguller.

Dün PKK’ya her türlü desteği veren belediye başkanları, HDP’li milletvekilleri, il, ilçe başkanları bugün teker teker evlerinden toplanıp layık oldukları yerler götürülüyorlar.

Dün kahraman askerlerimizi, vatansever aydınlarımızı zindanlara atanlar ya aynı zindanlarda yatıyorlar ya da uşaklıklarını yaptıkları ülkelere sığındılar.

Dün TSK’nin içine yerleşerek ülkeyi işgal etmeye kalkan ABD’nin FETO üniformalı askerleri bugün hapishanelerde akıbetlerini bekliyorlar.

Dün açtığı okullar, yurtlar, dershaneler sayesinde çocuklarımızı ülkesine, milletin düşman hale getirip CIA’nın hizmetine sokan FETO’nun gerçek yüzü ortaya çıktı, çocuklarımız bu hain ve zalim örgütün elinden kurtuldu.

EMPERYALİZM YENİLİYOR

Türkiye artık Batı emperyalizminin etkisinden ve sömürüsünden kurtuluyor. ABD artık Ortadoğu projelerinde kullanacak bir Türkiye bulamıyor.  Türkiye BOP’un ülkeyi bölme projesi olduğunu anladı ve gerekli cevabı ABD’ye verdi.

ABD, Ortadoğu’da yenildi. Türkiye’yi bölemedi; Suriye’nin kuzeyinde koridor oluşturamadı; beslediği terör örgütleri birer birer yok oluyor ve Suriye yeniden birliğine ve dirliğine kavuşuyor.

Türkiye gözünü açtı, Dünyanın sadece Batı olmadığı gördü. Yüzünü Doğu’ya çevirdi. Batı’nın Türkiye üzerindeki egemenliği bitiyor artık.

EGEMENLİK MİLLETİNDİR

Türk Milleti artık ayağa kalktı. Genci ihtiyarı, sağcısı solcusu Türk Bayrağı altında birleşti. Milli bilinç milli birliği oluşturdu. Milli birlik milli direnci artırdı.

Gençlik elinde bayraklarla dün kendisine su sıkan, gaz sıkan polislerle kucaklaşıyor. Polis, gençlik tek vücut oldu, terörün karşına dimdik dikiliyor.

Erdoğan artık Türkiye’yi yönetmiyor, Türkiye Erdoğan’ı yönetiyor. Türk Millet, 7 Haziran’da Erdoğan’a PKK ile açılım yapma dedi; FETO’yu bitir dedi; millet tektir, ayırma dedi; devlet tekdir bölme dedi. 

Erdoğan Türkiye’yi değiştirmedi, Türkiye Erdoğan’ı değiştirdi, daha da değişecek.


Yakın bir gelecekte Türk Milleti, Erdoğan’a başkanlık konusunda da talimatını ve dersini verecek. Egemenliğin kendisinde olduğunu, ona göz dikmesinin çok yanlış olduğunu öğretecek.

Hiç yorum yok: