30 Ekim 2015 Cuma

CUMHURİYET CEPHESİ VE Y-CHP

29 Ekim 2015, Cumhuriyet'in ilanında bu yana 92 yıl geçmiş. Bu tarihte Türkiye'de iki cephe oluştu, Cumhuriyet cephesi ve yıkım cephesi. Bir yanda Cumhuriyeti tan anlamı ile savunanlar, diğer yanda ABD projelerine piyon olanlar.

Biz bu Cumhuriyet'i Müdafaa-i Hukuk anlayaşı ile kurduk. Namusumuzu, vatanımızı, haysiyetimizi, milli menfaatlerimizi Emperyalizme karşı savunmak için Cumhuriyeti var ettik. Tam bağımsızlık dedik, milli egemenlik dedik. Cumhuriyet ile bunları sağladık.

Cumhuriyet'i kuran Atatürk ve onun partisi olan CHP'dir. Ne yazık ki, CHP, CHP olmaktan çıktı ve Y-CHP oldu. Dünün emperyalist güçlerine karşı mücadele eden, bağımsızlık aşkı ile dolu CHP gitti, yerine bugünün en büyük emperyalist gücü olan ABD'nin projelerine piyon olan CHP geldi.

CHP artık Cumhuriyet cephesinde değil, piyon cephesindedir.

Anayasa'dan Türk kelimesini çıkarmak isteyenler Cumhuriyet cephesinde olamaz.

ABD'nin Türkiye'yi bölmek için kullandığı en büyük vasıtası olan HDP (PKK) ile görüşenler ve ortak çalışmalar yapacaklarını ilan edenler Cumhuriyet Cephesinde olamaz.

PKK ile görüşeceklerini ilan edenler Cumhuriyet cephesinde olamaz.

ABD'nin benim kara gücümdür dediği PYD'yi savunanlar ve destekleyenler Cumhuriyet cephesinde olamaz.

Bir eli ile PKK'yı diğer eli ile cemaati tutanlar Cumhuriyet cephesinde olamaz.

ABD'nin TSK'ni, Türk aydınlarını, milli çıkarları savunan gazetecilerini, yazarlarını kumpaslar kurarak yıllarca tutsak eden Fethullah Gülen örgütüne göğsünü siper edenler Cumhuriyet cephesinde olamaz.

Türk gençliğini Işık Evleri'nde, dershanelerde, özel okullarda Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı birer ajan haline getiren F tipi örgütü savunanlar Cumhuriyet cephesinde olamaz.

Atatürk'ün “Türkiye şeyhler, dervişler, müritler ülkesi olamaz” demesine rağmen cemaatin eline yapışan partiler Cumhuriyet cephesinde olamaz.

ABD elçileri ile otel odalarında gizlice görüşüp, sözler veren bir lidere sahip partiler Cumhuriyet cephesinde olamaz.

İçindeki ulusalcı, Atatürk ilkelerine gerçekten bağlı Cumhuriyet savunucularının kovulduğu bir parti Cumhuriyet cephesinde olamaz.

ABD'nin has adamı ve emperyalizmin ekonomist ajanı Kemal Derviş ekonomilerini uygulayacak olanlar Cumhuriyet cephesinde olamaz.

Atatürk'ü katliamcı ilan edenler Cumhuriyet cephesinde olamaz.

1930'ların CHP'sini beğenmeyip değiştik diyenler Cumhuriyet cephesinde olamaz.

ABD güdümünde kalarak Türkiye'yi bölünme noktasına taşıyan AKP ile koalisyon yapmak için can atanlar, bu partinin kapısında 1 ay bekleyenler Cumhuriyet cephesinde olamaz.

PKK ile savaşan Mehmetçiğin arkasında duramayanlar, Mehmetçiğe kurşun sıkanlarla (HDP) iş birliği planlayanlar Cumhuriyet cephesinde olamaz.

1 Kasım seçimlerinde Cumhuriyet'te ve Atatütürk'te kalmak isteyen seçmenlerin bu gerçekleri iyi değerlendirmesi ve artık CHP'ye oy vermekten vazgeçmeleri gerekir. CHP'ye oy vererek Cumhuriyet savunulamaz.

Cumhuriyet'in de Atatürk ilkelerinin de savunucusu vardır; o da Türkiye cephesinin tek partisi olan Vatan Partisi'dir. Atatürk'te birleşenleri Vatan Partisi'ne oy vermeye çağırıyorum.






Hiç yorum yok: