10 Ekim 2015 Cumartesi

TERÖR VE SORUMLULARI

Bugün Ankara Tren Garı yakınlarında miting için toplanan yurttaşlarımıza yapılan terör saldırısı sonucu, resmi açıklamalara göre 86 yurttaşımız hayatını kaybetmiş, 186 yurttaşımız ise yaralanmıştır.  

Diyarbakır’da ise iki polisimiz PKK terör örgütünün melun saldırıları sonucu şehit olmuştur.

Saldırılar sonucu hayatını kaybeden ve yaralanan tüm yurttaşlarımızın ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Yapılan terör saldırısını lanetliyorum.

Teröre karşı çare milli birlik ve kardeşliktir. Etnik kimlik ve dini inançlar üzerinden siyaset yapanlar terörü azdıranlardır.

Teröre, terör örgütlerine ve bu örgütlerin siyasi uzantılarına gösterilen müsamaha ve hoşgörü Türkiye’yi bu duruma getirmiştir.

PKK, IŞİD, El- Kaide, DHKPC gibi terör örgütlerini özgürlük savaşçısı, haklarını elde etmek isteyen gerillalar gibi gösteren siyasiler, yazarlar, yalancı aydınlar terörün baş sorumlularıdır.

“Açılım süreci” altında PKK’nın büyümesine, silahlanmasına ve azgınlaşmasına izin verenler terörün baş sorumlularıdır.

IŞİD, El Nusra gibi terör örgütlerini silahlandıranlar, güçlendirenler terörün baş sorumlularıdır.

PKK ne ise, HDP’de odur. Buna rağmen HDP’yi TBMM’nin ortasına oturtanlar da terörün baş sorumlularıdır.

Terör silahla önlenemez, teröristler ile konuşup isteklerini yerine getirmeliyiz diyenler de terörün baş sorumlularıdır.

Milli birliği bozmak için etnik kimlik üzerinden siyaset yapanlar, Türk milletini Türk, Kürt diye bölmeye çalışanlar da terörün baş sorumlularıdır.

Milli direnişi kırmak için TSK’ne, Türk aydınlarına, siyasi parti yöneticilerine, basın mensuplarına kumpaslar kurup onları tutsak edenler de terörün baş sorumlularıdır.

“İleri demokrasi”, demokratik haklar”, birinci sınıf demokrasi” , “eşit vatandaşlık” söylemleri ile teröristlere gizlice destek olmaya çalışanlar da terörün baş sorumlularıdır.

Teröristleri dağda çiçek toplayan, saz çalıp türkü söyleyen çocuklar gibi gösterip kamuflaj yapanlar da terörün baş sorumlularıdır.

Ne yaparlarsa yapsınlar Türk Milletini ve Türk vatanını bölemeyeceklerdir. Hiçbir kuvvet etnik ve mezhepsel olarak bizleri birbirimize düşman kılamayacaktır. Türk Milleti eninde sonunda bu terör belasından kurtulacaktır. Sorumlulardan da halkımız hukuk önünde hesap soracaktır.


Milletimize ve onun silahlı güçlerine güveniyoruz.

Hiç yorum yok: