16 Ekim 2015 Cuma

TEŞEKKÜRLER DOĞU PERİNÇEK

Yıllardır söylenen Türkler Ermenilere soykırım yapmıştır iddiası AİHM’in kararı ile bir yalan olduğu tescil edilmiştir. “Ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır” dediği için Doğu Perinçek’i mahkûm eden İsviçre mahkemeleri haksız bulunmuştur.

AİHM’in bu kararını sadece ifade ve düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirmemek gerekir. Aşağıdaki hususlar da kayıt altına alınmıştır:

“- 1915'de yaşananlar, 2. Dünya Savaşı'nda yaşanan Yahudi soykırımından(Holokost) farklıdır. (Hukuki anlamda 1915 olayları soykırım değildir!)
-Konu, tarihçilerin tartışmaları gereken ve tartışmakta oldukları bir husustur. Dolayısıyla bu konuda parlamentolar ve mahkemeler karar veremez.
-1915 olaylarının “soykırım” olarak nitelendirilemeyeceğinin savunulmasını yasaklamak ve bunu cezalandırmak, düşünce özgürlüğüne aykırıdır. Bu tür yasaklamalar ve cezalandırmalar Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin(AİHS) 17. maddesi kapsamında değerlendirilemez.”

Türk milletini diz çöktürmek ve Türkiye’den önce tazminat, sonra toprak talep etmek için uydurulan bu yalan Türkiye’de de çok söylendi, yazıldı. AİHM’nin bu kararı ile Ermenilere soykırım yapılmıştır diyenler yalancı durumuna düştü.  

Sadece bu yalanı söyleyenler değil, bu yalancıları milletvekili listelerine yerleştirip TBMM’ne taşıyan AKP, CHP ve HDP liderleri de yalancı durumuna düştü. Utanmaları ve tutumlarını gözden geçirmeleri gerekir.

Bu başarının sahibi Doğu Perinçek ve Talat Paşa Komitesi üyeleridir. Türk Milleti onlara şükran borçludur. Özellikle Doğu Perinçek’in verdiği mücadele, onun ne kadar vatansever birisi olduğu net bir şekilde göstermektedir. Vatan Partisi’nin bu değerli başkanının kutluyoruz.

Başarının sahibi Doğu Perinçek’in yurda döndüğünde açıklama çok önemlidir:

“Avrupa Birliği’nin, ABD’nin ‘Güneydoğu’da özerklik yapacaksın, Ermeni Soykırımı yalanını tanıyacaksın, Kıbrıs’tan Türk ordusu geri çekilecek, bizim dayattığımız Kemal Derviş ekonomisi ile borca batacaksın’ maddelerinden oluşan bu dört dayatmadan birini milletimizin gücü ile yerle bir ettik ve bir model kurduk. O model şudur: ‘Türkiye’nin güçlerini birleştirmek’. Bu model önümüzdeki sorunları çözmede de bize anahtardır.
Buradan Türkiye’mizin bütün siyasal partilerine, sendikalarımıza, derneklerimize, kitle örgütlerimize, meslek odalarımıza; hepsine,  vatan bütünlüğü için Türkiye cephesinde birleşme çağrısı yağıyoruz. Vatan bütünlüğü için ABD’nin üzerimize sürdüğü, silahlandırdığı, Ortadoğu’yu kana bulayan o örgütlere karşı, ABD’nin dize getirmek istediği Türk Milleti olarak bütün milletimizi ayağa kalkmaya davet ediyoruz.

Bu başarımızı şu anda karakollarda, sınır boylarında, teröristlerin peşinde dağlarda, sınır ötelerinde mücadele eden Mehmetçiğimize armağan ediyoruz! Mehmetçiğimizle birlikte kahramanca teröre karşı vatan savunması yapan emniyet güçlerimize, polisimize, Güneydoğu’daki korucularımıza armağan ediyoruz.

Yolumuz açıktır, Türk Milletinin yolu açıktır. Bu karanlıkları dağıtacağız!”


Teşekkürler Doğu Perinçek!

Hiç yorum yok: