15 Ekim 2015 Perşembe

GERÇEK BARIŞI TSK SAĞLAYACAKTIR

“Barış” sözcüğü PKK'nın silahı haline geldi. Televizyonlar, gazeteler, meydanlar barış çığırtkanları ile doldu. Bunların “barış” dedikleri şey aslında iç savaş çığırtkanlığıdır.

Barış diyenler, yanına “masaya oturmak, “diyalog” ve “müzakere”yi de eklyorlar. Kim kimle masaya oturacak, kiminle neyin müzakeresi yapılacak; açıkça söylemiyorlar. Biz söyleyelim:

Bunların “Barış” dedikleri şey şudur: Biz Türkiye'yi bölelim, Güneydoğu'da ABD'nin arzularını yerine getirip ikinci İsrail devletinin kurulmasını sağlayalım, yöre halkını esaret altına alalım ama kimse bize mani olmasın, yoksa kan dökülür.

Barış yani teröre teslimiyet.

Barış yani bölünmeye evet.

Barış yani Güneydoğu'da Türk bayrağı dalgalanmasın.

Barış yani ABD kazansın, Türkiye kaybetsin.

Barış yani Lozan kalksın, Sevr gelsin.

Barış yani ihanete Türkiye Cumhuriyeti izin versin.


Barış sözcüğü Türk Milletine açık bir tehdittir. Ya isteklerimizi kabul edersiniz, ya kan dökeriz demektir.

Türk Milleti bu şantaja boyun eğmez, eğemez. ABD piyonlarına gereken dersi verir. TSK vatanın ve milletin birliğini koruma kararlılığı içindedir ve gerekirse bu uğurda kanını feda edecek kahramanlarımız da vardır.


Barış ancak Türk Bayrağının dalgalandığı, kardeşliğin hakim olduğu, milli birliğin ve hukukun üstünlüğünün sağlandığı, devletin meşru güçlerinden başka hiç kimsenin silah taşımadığı, zaman gerçekleşir.

Barış isteyenlere sesleniyorum. TSK ve emniyet güçlerimiz eninde sonunda PKK'nın belini kıracak ve barışı böylece sağlayacaktır. Meclisten, şehirlerden, dağlardan hainler temizlenmedikçe barış gelmez.

24 Temmuz Türk Tarihinde bir dönüm noktasıdır. Uçaklarımızın Kuzey Irak'tak, terör yuvalarını bombalamaya başlayınca barışa giden yol da açılmış oldu.

Vatan Partisi olarak bize gerçek barışı sağlayacak olan Mehmetçiklerimizin ve kahraman polislerimizin arakasındayız ve sonuna kadar da kahramanlarımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz.

Eyup S. Karakaş

Hiç yorum yok: