14 Kasım 2017 Salı

ATATÜRK YÖNETİMİ DEVRALDI

10 Kasım ‘017 günü Mustafa Kemal Atatürk yeniden doğdu ve Türkiye’nin başına geçti. Yönetim artık Atatürk’te…

Atatürk geri döneceğinin ilk işaretini 2014’te vermişti. Amerikancı FETO ve mevcut iktidarın işbirliği ile Silivri duvarları arkasında tutsak edilen kahraman askerlerimiz, vatansever aydınlarımız ve Vatan Partili siyasetçilerimiz Mustafa Kemal’in askerleri Silivri duvarları yıkınca özgürlüğüne kavuştu.

Atatürk emretti, vatanın bütünlüğüne sahip çıkın dedi; 24 Temmuz 2015 tarihinde bölücü örgüt PKK hendeklere gömülmeye başlandı. Kentlerimiz, kırlarımız huzura kavuştu.

15 Temmuz 2016’da darbe yapmak isteyen Amerikancı hainler Mustafa Kemal’in asker ve sivil güçleri tarafından ezildi. Devlet ve toplumdaki etkileri yok edilmeye başlandı.

24 Temmuz 2016’da Atatürk gene kendisini gösterdi ve ordulara emretti; Amerikan-İsrail koridoruna izin vermeyin, bir hançer gibi koridoru ikiye ayırın dedi. Mehmetçiklerimiz Fırat Kalkanı harekatı ile Amerikan’ın kontrolündeki topraklara girdi ve hainlere gerekli dersi verdi.

10 Kasım 2017’de ise yönetim artık bende dedi. Artık benim ilkelerime göre hareket edeceksiniz; başka çareniz yok dedi ve komutayı eline aldı.

Türkiye bir vatan savaşı veriyor. Böyle savaş ortamlarında halklar başlarında güvendikleri ve savaşı başarıya ulaştıracak insanların olmasını ister. Onun için insanlar Atatürk’ü hatırladı. Çünkü Atatürk, Türk milletinin bağımsızlık ve kurtuluş savaşının büyük lideriydi. Milletimiz bu zor günlerde onun yolunda gitmek gerektiğine karar verdi.

İKTİDARA ARSLANLI YOLDAN GİDİLİR

Şu durum artık net bir şekilde anlaşılmıştır: İktidara Arslanlı Yol’da yürüyerek varılır. Onun için dün Mustafa Kemal deyip Atatürk demeyenler, Atatürk’ten ayyaş diye bahsedenler, Atatürk’ün 1930’lu yıllardaki CHP’sini beğenmeyenler bile 10 Kasım’da Arslanlı Yol’da boy gösterdi.

Bu gösteriş yetmez; bedenen değil, fikren ve eylemlerle o yolda yürümek gerek. Arslanlı Yol’da yürümek için önce tam bağımsızlıktan ve milli egemenlikten yana olacaksınız. Milli savunma, milli eğitim, milli kültür, milli ekonomi ve milli devlet savunduğunuz değerler olacak.

HEM ARSLANLI YOL’DA YÜRÜYÜP HEM DE BUNLARI YAPAMAZSINIZ

Vatan, millet bölücüleri ile, PKK, FETO gibi terör örgütleri ile işbirliği yapamazsınız. Açılım politikalarına geri dönemezsiniz.

Batı sisteminin dayattığı ekonomik programları uygulamaya devam edemezsiniz.

Batı ile ittifak etmemiz gerek, NATO bizim güvenliğimizi sağlıyor diyemezsiniz.

Komşularımızı bölmeye ve sömürmeye çalışan Amerika ve İsrail ile ortak hareket edemezsiniz.

Eğitim müfredatından Atatürk’ü ve onun ilkelerini kaldıramazsınız.

Etnik ve dini inanç farklılıklarını ön plana çıkarıp bölücülük yapamazsınız.

Vatan savaşına saray savaşı, Suriye’ye giren askerlerimize bataklığa saplandılar deyip kahraman Mehmetçiklerimizin moralini bozamazsınız.

Seyit Rıza’nın heykeli önünde poz veremezsiniz. Şeyh Sait, İskilipli Atıf gibi İngiliz ajanlarını kahraman ve mağdur gösteremezsiniz.

Bunları yaparsanız Arslanlı Yol’dan çıkmış olursunuz. Bu millet Arslanlı Yol’dan çıkanları iktidarda tutmaz; muhalefette olanları iktidara taşımaz.


Hiç yorum yok: