18 Kasım 2015 Çarşamba

HAYAL VE GERÇEK

Bilinen bir hikayedir; Mecnun aşık olduğu Leyla’yı bulmak için çöllerde dolaşırken bir gün Leyla ile karşılaşır ama sevinmez ve mutlu olmaz. Leyla bunun nedenini sorar. Mecnun cevap verir: “Ben Leyla için çöllere düştüm, hayatımı onu bulmaya adadım. Şimdi seni buldum ama sen benim aradığım Leyla değilsin.”

Aslında Mecnun kendi hayal dünyasında mevcut bir güzele aşıktır. Aşık olduğu kızı Leyla sanır ama onun ile karşılaşınca hayalindeki kızın o olmadığını anlar.

CHP’ye oy veren seçmenlerin de Mecnun gibi; kafalarında bir CHP var, ona oy verdiklerini sanıyorlar ama oy verdikleri parti CHP değil. CHP sandıkları parti YCHP ama haberleri yok.

CHP Türkiye Cumhuriyet’ini kuran partidir. Müdafaa-i Hukuk doktrini ile ve milli demokratik devrimi tamamlamak için kurulmuş bir partidir. İlkeleri ve amaçları bellidir. CHP’nin özü tam bağımsızlık ve milli egemenliktir.

YCHP ise tam bağımsızlığı bir kenara koyup emperyalist güçlerin lideri ABD’nin piyonluğunu yapmaya çalışıyor.

Türkiye’yi bölmeye çalışan ABD bu amaçla kullandığı iki örgüt var: F tipi örgüt ve PKK (HDP).

YCHP bir yandan HDP ile görüşmeler yapıp onu halkın gözünde legalize etmeye ve hoş göstermeye çalışırken diğer yandan F tip örgüte adeta gövdesini siper ediyor.


ABD’nin kara gücüm dediği PKK ve onun uzantısı olan PYD ile silahlı mücadele yürütürken, YCHP PYD’yi savunan ve destekleyen beyanatlar veriyor.

YCHP’li gençler HDP’li (PKK) gençler ile birlikte üniversitelerde güvenlik birimleri oluşturmaya kalkıyor.

Gerçek CHP’nin içinde olması gereken Atatürkçüler, yurtseverler, ulusalcılar YCHP’den teker teker kovuluyor, onların yerine Kürt milliyetçileri, liboşlar, cemaatçiler, küresel sermayenin adamları, Türkiye’yi soykırım yapmakla suçlayanlar, tescilli ajanlar, sorosçular, Atatürk’ü katliamcı ilan edenler partiye dolduruluyor.

Atatürk ilkelerine, 6 oka, tam bağımsızlığa, sahip çıkmayan, Türk milletinin ve Türk vatanının bölünmez bütünlüğünü savunmayan, küresel güçlere karşı milli ekonomiyi programına koyamayan, Atatürk’ün “Türkiye şeyhler, dervişler, müritler ülkesi olamaz” demesine rağmen cemaati koruyup kollayan, Türk Milletini anayasadan çıkarma teşebbüslerini hoş gören bir parti artık CHP değildir.


CHP’ye oy verdiğini sanan vatandaşlarımızın artık daldıkları hülyadan uyansınlar. Oy verdikleri parti CHP olmaktan çıkmıştır. Bu vatandaşlarımız verdikleri oylarla gerçek CHP’nin şiddetle karşı olması gereken söylem ve eylemlerine destek oluyorlar. Düşündükleri  CHP artık yok, bunu bilsinler.

Hiç yorum yok: