11 Kasım 2015 Çarşamba

AKİT KİMİN ARTIĞI?

Atatürk asla zalim değildir ve hiç kimseye zulmetmemiştir. O, müdafaa-i hukuk anlayışı ile Türk Milletinin hakkını, hukukunu ve vatanını savunmuştur. Bunun için kutsal bir mücadele vermiştir.

Bu mücadeleyi verirken elbette bazı kimselerin canını yakmıştır. Yakmasa mıydı yani? Yakmasaydı da ülke işgal altında mı kalsaydı? İstanbul İngilizlerin, İzmir Yunanlıların mı olsaydı? Halk yoksul ve cahil mi kalsaydı? İnsanlar padişahın kulu olmaya devam mı etseydi? Yalancı hocalar, şeyhler din istismarına devem mı etseydi? Emperyalist ülkeler içimizdeki işbirlikçilerle birlikte milletimizi sömürmeye devem mı etseydi?

Atatürk can yakmıştır, iyi ki de yakmıştır!

Türk Milletini padişahın kulu olmaktan çıkarmış, Türk insanını özgür ve eşit haklara sahip birer birey yapmıştır. Padişahın ve onun yardakçılarının canını yakmıştır.

İngilizleri, Fransızları, İtalyanları ve Yunanlıları ülkeden kovmuş ve şanlı bayrağımızı vatan topraklarının her köşesinde dalgalanır hale getirmiştir. Bu ülkelerin hepsinin canını yakmıştır.

Türk Milletini önce Anadolu’nun ortasına hapsedip sonra da Asya’ya sürmek isteyen tüm emperyalist güçlerin ve onların ülke içindeki uşaklarının canını yakmıştır.

Kendisi yabancı bankerlerden borç alarak inşa ettirdiği saraylarda lüks içinde yaşayıp halkını yoksulluğa, sefalete, hastalığa ve açlığa mahkûm eden padişahın ve onun yardakçılarının canını yakmış ve onları ülkeden kovmuştur.

Halkın dini duygularını ve inançlarını istismar edip insanlar üzerinde hâkimiyet kurup onları kandırıp sömüren yalancı hocaların, şeyhlerin canını yakmıştır.

Emperyalist ülkelerin zenginleri ile işbirliği içinde Türk halkını sömüren sülüklerin canını yakmıştır.

Türk milletinin aydınlanmasını istemeyen, halkın cehaletinden yararlanan sahte hocaların canını yakmıştır.

Benim merak ettiğim Akit denen paçavranın Atatürk’ün canını yaktığı bu hain, namussuz, Türk düşmanı, soysuzların hangisinin veya hangilerinin artığı olduğudur. Kimin veya neyin artığı olursa olsun, AKİT gibi vatan, millet Atatürk düşmanlarının eninde sonunda canı yanacaktır. Bunlar için kurtuluş yoktur.


1 yorum:

Timur Sumer dedi ki...

Dogru ve guzel yazmissin. Sag ol.