23 Eylül 2015 Çarşamba


SAVAŞMADAN BARIŞ GELMEZ

Son zamanlarda barış sözcüğü çok sık tekrarlanır oldu. PKK'nın Doğu ve Güneydoğu'da yaptığı katliamlar, öldürülen askerler, polisler, korucular, yaşlılar, bebekler, mühendisler, öğretmenler nedense çabuk unutuldu.

Unutulanlar sadece katliamlar da değil, yöre halkına uygulanan baskılar, köylerden zorla toplanan haraçlar, yol kesmeler, adam kaçırmalar, çocukları dağa çıkarmalar da unutuldu.

PKK ve HDP'nin vatan topraklarına göz diktiği, Güneydoğu halkını bizden koparmaya çalıştığı da unutuldu.

En önemlisi PKK'nın başta ABD olmak üzere bir emperyalist proje olduğu da unutuldu. 

Mehmetçik bu projeyi bozmaya başlayınca barış isteyenler çoğaldı.

Dost, düşman herke şunu iyi bilmelidir:

Türk Milleti olarak, bu toprakları savaşarak vatan yaptık.

Türk Milleti olarak, savaşarak bağımsızlığımızı elde ettik.

Türk milleti olarak, savaşarak özgürlüğmüzü koruduk.

Türk milleti olarak, bu coğrafyanın, ormanına, deresine, suyuna, havasına, yer altı ve yer üstü tüm zenginliklerine sahip olduk.

Türk Milleti olarak, savaşarak vatan toprağının her karışında bağımsızlığımızın sembolü olan al bayrağımzı dalgandırdık.

Biz bir büyük savaş sonucu Türkiye Cumhuriyetini kurduk ve bu cumhuriyeti kuran herkesi Türk Milleti olarak birleştirdik, kaynaştırdık.

Bunlar bizim vazgeçilmez değerlerimizdir. Bunları korumak için gene savaşırız. Ne vatan toprağının bir karışını veririz ne de Türk Milletinin birliğinin yok edilmesine izin veririz.

Biz barışı savaşarak sağladık. Mehmetçiğin, polisimizin ve korucularımızın sürdürdüğü bu mücadele yöre halkına barışı getirmek içindir.

Bu mücadele bir vatan, özgürlük ve barış savaşıdır. Vatan topraklarına yönelik tehdit kalkıncaya, yöre halkı PKK esaretinden kurtuluncaya ve barış sağlanıncaya kadar bu savaş devam edecektir.

Bunlar sağlanmadan barış istemek, bu değerlerden vazgeçmek demektir; bunu hiç kimse Türk Milletinden beklemesin.

Hiç yorum yok: