6 Haziran 2014 Cuma

EY AKP’YE OY VERENLER, SORUMLU SİZSİNİZ

Sen ey AKP’ye oy veren seçmenler, size sesleniyorum. Hem de çok beğendiğiniz ve takdir edip oy verdiğiniz Tayyip Erdoğan’ın üslubu ile:

Ey AKP’ye oy veren insanlar!

12 yıldır memleket ne hale geldi farkında mısınız? Farkında değilseniz ben anlatayım:

Vatan topraklarının bir kısmı, Güneydoğu Anadolu’muz bizden koparılıyor. Şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan bu yurt köşesi emperyalist oyunların piyonu olmuş, eli kanlı bir örgütün hâkimiyetine bırakılıyor. Bu eli kanlı örgütün, bebek katili olmakla ünlü liderine siyasi statü kazandırılıp, onun ile birlikte Türk Ulusu’na anayasa yapılıyor. Cumhuriyet’in temelleri yıkılıyor. Ve sen verdiğin bu oylarla bu suça iştirak ediyorsun.. Ülkeyi onlar değil sen bölüyorsun.

Güneydoğu’da teröristler yol kesiyor, yolları kapatıyor, çocukları kaçırıyor, halktan haraç topluyor. Askerimiz kurşun sıkıyor, yıllarca vatan toprakları hainlerin eline geçmesin diye Mehmetçik ile birlikte mücadele eden korucular tek tek öldürülüyor. Bütün bunlar senin verdiğin oylar yüzünden oluyor. Haini de bölücüyü de besleyen sensin.

Türkiye Cumhuriyeti’nin vatansever insanları, asker, sivil, yaşlı genç demeden türlü kumpaslar kurularak tutsak edildi, edilmeye de devam ediliyor. Bu insanların demir kapılar arkasında tutulmasından da sen sorumlusun. Verdiğin oylar onlar orada tutsak tutuyor. Vicdanın sızlamıyor mu?

Tayyip Erdoğan’ın iktidarı sarsılmasın diye gençlerimiz, çocuklarımız öldürülüyor, sakat bırakılıyor, kör ediliyor ve başbakan bu çocuklarımızı meydanlarda yuhalatıyor. Bu fidanların ölümünden de sen sorumlusun. Verdiğin oylar gaddarlara güç veriyor.


Ormanlar, dereler, dağlar madenler, meralar rant için, yandaşlar uğruna yok ediliyor. Karşı koymak isteyen köylüler dövülüyor, yerlerde süründürülüyor. 70 yaşındaki ninelere dayak atılıyor. Bunların da sorumlusu sensin. Verdiğin oylar yüzünden bir avuç insan zengin, bir ülkenin doğal kaynakları yok ediliyor.

90 yılda yaptığımız ne varsa yabancılara satıldı. Fabrikalar, işletmeler, bankalar, limanlar, hastaneler hep yabancıların oldu. Sen verdin onlar, verdiğin oylar yüzünden çıktı bunlar elimizden.

İnsanlarımızın çoğu yoksul. Açlık sınırı altında yaşayan milyonlar var. İşsizlik en büyük sosyal sorunlarımızdan birisi oldu. Bunları sen yaptın, verdiğin oylarla insanları yoksul bıraktın, aç bıraktın, işsiz bıraktın.

Ülkemiz bağımsızlıktan uzaklaşıyor. Özgürlüğümüz elimizden alınıyor. Medya tekelleşip belirli bir ismin borazanı oluyor. Gerçekleri öğrenme imkânımız azalıyor. Yalanlar ile ülke insanı kandırılıyor. Bilgi kirliliği bir sis gibi beyinlerimize çöktü, gerçekleri göremez oluyoruz. Bunların da sorumlusu sensin. Verdiğin oylarla kendi özgürlüğünü ve ülkenin bağımsızlığını yok ediyorsun.

Hırsızlık, rüşvet olağan hale geldi. Çalınan mal, para milletin yani senin paran, senin malın. Verdiğin oylarla kendine hırsız yaratıyorsun.

Verdiğin oylar yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı. Bütün kötülüklerden sen sorumlusun. Şunu kafana koy: Bir gün gelecek Abdullah Gül, Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Öcalan iktidarı son bulacak. Bu üçlü yargı önünde hesap verecek. Onlar yargılanıp mahkûm olunca sen de mahkûm olmuş olacaksın.

Aklını başına al ve pişmanlık göster, belki bu Ulus seni affeder.


Hiç yorum yok: