22 Ocak 2018 Pazartesi

VATAN SAVAŞINA EVET!

"Ordumuz, Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş bir ifadesidir" demişti Atatürk. İşte şimdi Türk Ordusu, Afrin’de Türk milletinin birliğini, vatanseverliğini ve Türk’ün kudret ve kabiliyetini dosta da düşmana da gösteriyor.

Türk Ordusu bu sefer savunmada değil, taarruzda. Amerikan mevzilerine amansız bir şekilde saldırıyor çünkü “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır”.

ÖNCE ABD SALDIRDI

ABD emperyalizmi 1991 kışında Irak’ı işgal etti. Yetmedi, 2003 baharında bir kez daha işgal etti. 2011 yılından bu yana Suriye’de iç savaş yürütüyor. PKK/PYD ve DEAŞ’ı Türkiye’nin üzerine sürdü. 15 Temmuz 2016 gecesi darbe tezgâhladı. Türkiye’yi işgal etmeye kalktı.

22 ülkenin sınırlarını ve yönetimlerini değiştireceğim diye tutturdu. Türkiye, Irak ve Suriye’de yüzbinlerce insanın kanına girdi. Yüzbinlerce insan evinden yurdundan göç etmek zorunda kaldı.

YANDAŞLAR FAALİYETTE

Şimdi savunmada olan Amerika ve onun piyonları ve yandaşları. Piyonlar Afrin’de PKK/YPG Türk ordusuna karşı koymaya çalışırken yurt içindeki yandaşlar da bozguncu propaganda yürütüyor.

İşledikleri genel tema da şu: Savaşa hayır!

Unutmayalım barış savaşarak elde edilir. Atatürk “Öldüreceğiz diyenlere karşı “ölmeyeceğiz” diye savaşa girmeliyiz” diyerek bağımsızlık savaşını başlatmıştır.

Bu topraklara vatan diyebiliyorsak, vatanımızda özgür ve bağımsız yaşayabiliyorsak ve bu topraklarda egemenlik biz de ise bunu yaptığımız savaşlara ve bu savaşlarda kahramanca vuruşan Mehmetçiklerimize borçluyuz.

Barış çığlıklarını atan PKK’lılara sormak lazım:

Peki kan dökmeye karşıydınız da o 4900 TIR silahı ABD emperyalizminden niçin aldınız?

Topraklarımıza neden mayınla döşediniz, hendekler kazdınız, pusular kurup canlara kıydınız, canlı bombalar patlatıp polislerimizi, Mehmetçiklerimizi şehit ettiniz?

Amerika ve İsrail’in kanlı senaryolarına neden ortak oldunuz?

Döktüğünüz kanlar kardeş kanı değil miydi?

SİLAHA KARŞI SİLAH KULLANILIR

Ordumuz bir damla petrol için binlerce insanın kanını dökmekten çekinmeyenlere karşı vatan savaşı veriyor.

Sadece Türk milleti için değil, Batı Asya’nın tüm mazlum milletleri için savaşıyor. Tıpkı İstiklal Savaşı’nda olduğu gibi.

Zafer mazlumların olacaktır.  Amerika da bu bölgeden pılısını, pırtısını toplayıp gidecektir.

Emperyalist Amerika’nın bizi bölme, vatan topraklarında başka bir devlet kurma emellerine ancak silahla karşı durulur.

Silahla saldırana silahla karşılık verilir. Onun için diyoruz ki: PKK ve diğer terör örgütleri yok oluncaya kadar “Savaşa Evet!”


Vatanımızın üzerindeki tehditler kalkıncaya ve ülkenin tamamında huzur ve güven ortamı sağlanıncaya kadar “Savaşa Evet”. 

Hiç yorum yok: