30 Ocak 2018 Salı

BU BİR VATAN SAVAŞIDIR

Türk Ordusu Suriye’nin kuzeyinde savaşıyor. Bu bir vatan savaşı, ikinci istiklal savaşı da denebilir. Birinci İstiklal Savaşı’na karşı çıkanlar gibi bu vatan savaşına karşı söylemler geliştirenler de var. Ali Kemallerin, Rıza Tevfiklerin, Sait Mollaların yerini kapmışlar, yazıyorlar, çiziyorlar, bildiriler dağıtıp duruyorlar.

Bunların fark etmediği veya görmezden geldikleri gerçek şu: Türk Ordusu orada vatanını savunuyor.

ÖNCE VATAN

Şu iyi bilinsin:

VATAN olmadan, devlet olmaz;

VATAN olmadan, bağımsızlık olmaz;

VATAN olmadan, özgürlük olmaz;

VATAN olmadan, şerefli ve namuslu bir hayat olmaz;

VATAN olmadan, refah olmaz;

VATAN olmadan, gelecek olmaz.

PKK SEVİCİLERİ MEYDANDA

Savaşa hayır diyenlerin gerekçeleri de PKK savunuculuğunu gizlemek için uydurulmuş bahanelerden ibaret.

Türk Tabipler Birliği’nin bildirisi ise tam bir psikolojik karşı saldırı niteliğinde. Zamanında İngilizlerin uçaklarla Anadolu’ya attığı bildirilere benziyor. Türk milletinin direncini kırmak, savaşma arzusunu yok etmek istiyorlar.

"Savaşa hayır, barış hemen şimdi" demişler. Yani savaşmayıp teslim olmamızı istiyorlar. Sevr’i yırttınız bari BOP’u kabul edin demeye getiriyorlar.

SEVR’İ YIRTTIK SIRA BOP’DA

Sevr antlaşmasına göre Fırat’ın doğusunda İtilaf devletlerinin kontrolünde mahalli muhtariyet oluşturulacak; bir yıl sonra ise Kürt ahali eğer isterse ve Cemiyeti Akvam da onaylarsa Türkiye bu bölgede hiçbir hak iddia etmeyecekti.
Yani Fırat’ın doğusu Türkiye’den koparılıp alınacaktı. Böylece kukla Kürdistan ve Ermenistan devleti kurulacaktı.

PKK ve FETO aracılığı ile BOP adı altında bize dayatılan da tam bu işte. Geçmişte nasıl savaşıp Sevri emperyalistlerin başına çaldıksa, gene öyle yapacağız.

ATATÜRK SAVAŞTI VE BARIŞI SAĞLADI

Savaşmadan barış olmaz. Atatürk de savaştı ve yurda sulhu bu şekilde getirdi.

Dillerine Atatürk’ün “yurtta sulh, cihanda sulh” sözlerini dolamışlar, yazıp, söyleyip duruyorlar.

Atatürk, “Türk’ün haysiyeti, gururu ve kabiliyeti çok yüksek ve büyüktür. Böyle bir millet esir yaşamaktansa yok olsun daha iyidir!…O halde, ya istiklâl ya ölüm!” diyen komutandır. Ömrü savaşlarda geçmiştir.

Atatürk için esas olan “Müdafaa-i Hukuk”tur.  Yani Türk milletinin haklarını emperyalistlere karşı korumak. Bunun için Çanakkale’de, Dumlupınar’da ve daha bir çok yerde savaşmıştır.

Atatürk “Ordular ilk hedefiniz Akdenizdir, ileri!” diyen kahramandır.

Atatürk, “Ben, size taarruz emretmiyorum; ölmeyi emrediyorum!” diyen komutandır.

Atatürk, "Biz barış istiyoruz" dediğimiz zaman "tam bağımsızlık istiyoruz" dediğimizi herkesin bilmesi lâzımdır. Bunu istemeye hakkımız ve kudretimiz vardır” diyen devlet adamıdır.


Savaş bozguncularının Atatürk’ün arkasına sığınmaları boşunadır. Türk milleti dün onun arkasında emperyalistlere karşı nasıl savaştıysa bugün de aynı şekilde savaşacaktır. Ta ki, son terörist yok oluncaya ve emperyalistlerin ülkemizi bölmeye yönelik emelleri son buluncaya kadar.

Hiç yorum yok: