4 Mayıs 2017 Perşembe

İNCİRLİK ÜSSÜ ABD’YE KAPATILSIN

Dünya egemenliği için askeri müdahalelerden çekinmeyen Amerika her zaman kendi ordusunu kullanmaz. Özellikle son yıllarda piyon askerleri, piyon örgütleri kullanır oldu. Bu amaçla ya terör örgütlerini ya da paralı askerleri kullanır oldu.

Türkiye’ye de PKK oldu saldırdı, FETO oldu saldırdı, DEAŞ oldu saldırdı. Amacı belli, Türkiye’yi bölmek ve Anadolu topraklarının bir kısmını da içine alacak olan ikinci İsrail devletini kurmak.

Türkiye,24 Temmuz 2015 tarihinden itibaren PKK ve FETÖ terör örgütlerini yurt içinde ve sınır ötesinde temizlemek amacıyla büyük bir mücadele yürütmektedir. Bu mücadele, sınır ötesindeki boyutuyla savaş özelliğindedir. Türkiye, Vatan Savaşı içindedir.

Peki Amerika ne yapıyor? Bu örgütleri koruyor, destekliyor, silahlandırıyor. Hem de bunları aleni biçimde, göstere göstere, fotoğraflar çeke çeke yapıyor. ABD yetkilileri, bölücü terör örgütü PKK/PYD’nin silahlı unsurlarından “Kara gücümüz” diye söz ediyor.

Bu destekleri sürdürmek için ABD uçakları devriye uçuşları yapıyor ve Suriye’deki zırhlı araçlarını, tanklarını sınırımıza yığıp namlularını bize doğru çeviriyor.

Bütün bu düşmanlıklarını yapmak için vatan topraklarımız içindeki İncirlik üssünü kullanıyor. Uçaklar buradan kalkıyor, mühimmat ve personel sevki buradan yapılıyor.

FETO’nun darbe girişimine de yataklık ettiği belgelerle ispat edilmiştir. İncirlik Üssü bu açıdan ABD’nin Türkiye hükümetini devirme ve Türkiye kalesini içerden ele geçirme girişimlerinin de hizmetindedir.

Apaçık ortadadır, İncirlik Üssü Türkiye’nin güvenliğine hizmet etmiyor. Hükümet ise, vatan toprağımızda Türkiye’ye karşı bir müdahale ve saldırı üssü bulunmasına izin vermektedir.

Bu durum kabul edilemez. İncirlik üssünün Amerikan askerlerine en kısa zamanda kapatılması gerekir.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek bir basın toplantısı yaparak özetle şunları söyledi ve İncirlik Üssü’nün Amerikalılara kapatılması için bir imza kampanyası başlattı:

“İNCİRLİK ÜSSÜ ABD’YE KAPATILSIN

İncirlik üssünden vatan bütünlüğümüze ve güvenliğimize yönelen silahlı tehdidi devekuşu gibi kafamızı kuma sokarak göğüsleme olanağı bulunmuyor. Her tehdit ancak bir gerçeklik olarak saptandığı zaman bertaraf edilebilir.
- Bölücü ve yobaz terörüne son vermek için İncirlik üssü ABD’ye kapatılmalıdır.
- Türk Silahlı Kuvvetleri, vatan toprağımız olan İncirlik Üssünü denetim altına almalıdır.
- ABD hükümetine, İncirlik üssünde bulunan ABD Komutanlığının, ABD personelinin ve uçaklarının ülkemizi terk etmeleri gerektiği bildirilmeli, bunun için uygun süre verilmelidir.

İNCİRLİK ÜSSÜ İÇİN KAMPANYA BAŞLATIYORUZ

Vatan Partisi, İncirlik Üssünün ABD uçaklarına kapatılması için bugün Türkiye çapında ve aynı zamanda yurt dışında kampanya başlatmaktadır.
Hükümetten talep ediyoruz:
- İncirlik Üssü derhal Türk Silahlı Kuvvetleri’nin denetimi altına alınsın.
-İncirlik Üssü, ABD uçaklarına kapatılsın.
Bütün vatandaşlarımızı “İncirlik Üssü ABD Uçaklarına Kapatılsın” Kampanyasına katılmaya çağırıyoruz.
Vatan bütünlüğü ve güvenlik için İncirlik Üssü ABD’ye kapatılsın!”


Tüm vatandaşlarımızın bu kampanyaya katılmalarını diliyoruz. Türkiye’nin güvenliği ve Türk Milletinin esenliği için bu şarttır.

Hiç yorum yok: