10 Mayıs 2017 Çarşamba

AMERİKA VE TÜRKİYE NAMLU NAMLUYA GELDİ!

Amerika ve Türkiye namlu namluya geldi. Düne kadar piyonları ile Türkiye’ye saldıran ve yalandan dostluk gösterileri yapan Amerika PYD/PKK örgütüne ağır silah verme kararı ile gerçek yüzünü gösterdi.

Bu gerçeği anlamayan ve kabullenmeyenlerin de Türkiye’nin Amerika’ya karşı bir vatan savaşı verdiğini artık anlamış ve kabullenmiş olmaları gerekir. Bu savaşı Türkiye kazanmaya mecburdur, aksi taktirde yıllar önce bize dayattıkları Sevr gerçekleşmiş olur.

Bu savaş yeni değil; 24 Temmuz 2015 tarihinde TSK, polisimiz ve köy korucuları PKK’yı hendeklere gömme operasyonları başlatınca savaş da başlamış oldu. PKK ABD’nin piyonudur. Amerika menfur emellerini gerçekleştirmek için silah kullanmaktan asla çekinme. Bazen kendi askerini kullanır bazen de PKK, FETO ve DEAŞ gibi terör örgütlerini savaş alanına sürer.  

24 Temmuz 2015’e Amerika içimizde bombalar patlatarak ve 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştirerek cevap verdi. O gece Amerika’nın TSK içine yerleştirdiği gladiyo ile kahraman askerlerimiz ve halkımız canı pahasına karşı koydu. 200 üzerinde şehit verdik. Amerika bir kere daha yenildi.

25 Ağustos 2016 tarihinde ise kahraman ordumuz Fırat Kalkanı harekâtı ile İkinci İsrail koridorunun ortasına kahramanca daldı ve kantonların birleşmesini ve kurulması planlanan kukla devletin Akdeniz’e kadar ulaşmasını önledi.

Daha sonra uçaklarımızın Sincar’ı bombalamasına Amerika Suriye sınırımız yakın bölgelere tanklarını dizip, namlularını bize doğru çevirerek cevap verdi. ABD tanklarının hedefi artık alenen Mehmetçik olmuştu. Onun için diyoruz ki, Türkiye ve Amerika namlu namluya geldi.

Trump’un YPG/PYD’ye ağır silahlar vermeyi onaylaması savaşın ne kadar ciddi bir boyuta ulaştığını gösteriyor.

Böyle bir ortamda her Türk vatanseverinin TSK’nin arkasında durması ve milli birliği bozacak her türlü davranıştan uzak durması lazım.  

İÇ CEPHEYE DİKKAT

Savaşta iç cephe çok önemlidir. Son zamanlarda Genel Kurmay Başkanı aleyhine yapılan fotoğraflı yayınlar kasıtlı yapılıyorsa hainlikten, kasıtlı yapılmıyorsa gafletten kaynaklanıyor. Ordumuz Amerika ile savaşıyor ve onun komutanı yıpratılarak TSK zaafa sürükleniyor. Bu asla kabul edilecek bir durum değildir.

Ordu milletin ordusudur, komutan milletin ordusunun komutanıdır. Ordumuz da 24 Temmuz’dan bu yana aslanla gibi çarpışıyor ve vatanını koruyor.

PKK VE HDP İLE İKTİDAR OLUNMAZ

Siyasetçilerimizin de iktidar hesapları yaparken HDP ve PKK gibi düşman devletin piyonları ile iş birliği planları yapmaması lazım. Bu sözüm özellikle CHP için. Mağdur edebiyatından, hapishane ziyaretlerinden, Abdullah Gül gibilerini telaffuz etmekten vaz geçmelidir. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in bu konulardaki uyarıları çok önemlidir; muhakkak dikkate alınmalıdır.

Bu millet Amerika ile savaşırken bu düşman ülkenin piyonları ile iş birliği yapanları asla iktidara taşımaz. Bu gerçeği hesaba katmayan iktidar olamaz.


Durum ciddidir ama zafer Türk Milletinin olacaktır. Vatan savaşını kaybedersek, vatan topraklarını da kaybederiz, onurumuzu, namusumuzu, ırzımıza da… Kazanmaya mahkumuz ve kazanacağız. 

Hiç yorum yok: