16 Ağustos 2015 Pazar

TÜRK'ÜN EMPERYALİZM İLE SAVAŞI

Güneydoğu Anadolu'da devam eden terör eylemleri için HDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım, "Bu, zalim ve mazlumun savaşıdır" demiş. Bu ifadeye göre, kahpece ve alçakça öldürülen yöre halkı, askerler, siviller, yaşlılar, bebekler zalim; öldüren hainler ise mazlum oluyor.

Bu kadın halt etmiş. Bu savaş emperyalizmle Türk'ün savaşıdır. PKK denilen eli kanlı örgüt emperyalistlerin silahlı gücüdür. Bunu ABD yetkilileri "PKK ve PYD bizim kara gücümüzdür" diyerek resmen açıkladı. Emperyalistlerin köpeği haline gelmiş bu PKK denen hainler topluluğunun siyasal uzantısı da HDP'dir. Bu kadın da işte böyle bir kadındır.  Sırtını ABD'ye dayamış, Türk' kefen biçmeye çalışıyor. Türk'e kefen biçmeye kalkanlarını sonunun ne olduğunu İstiklal Harbimize baksın da öğrensin.

Bugün PKK ve HDP nasıl emperyalistlerin ordusu olarak bize saldırıyorlarsa dün de Yunan orduları İngiltere ve diğer ülkelerin telkini ile saldırdılar. Dün emperyalist ülkeler bize nasıl Sevr'i dayatmak için Yunanlıları kullandılarsa, bugün de BOP'u bize kabul ettirmek için PKK denilen hainler topluluğunu üzerimize saldırtıyorlar. Dün Yunan askerlerini ülkemizde nasıl barındırmayıp denize döktüysek bugün de ABD'nin kara gücü olan PKK'yi bu ülkede barındırmayacağız. Belki denize dökmeyeceğiz ama bu pisliği dökecek bir çöplük bulacağız.

PKK'nın emperyalizmin köpeği olduğunu ve mücadelenin Türk milleti ile emperyalizm arasında cereyan ettiğini söyleyen, dile getirip halkı aydınlatan bir parti TBMM'de yok ama PKK'nın siyasal uzantısı mecliste.

Bu sonuç büyük ölçüde AKP'nin ve CHP'nin yanlışlıklarından kaynaklandı. PKK'yı azdıran, büyüten ve milletimizin başına musallat eden parti AKP'dir.

CHP de açılım sürecini destekleyerek ve HDP'nin meclise girmesi için çaba göstererek bu büyük suça ortak oldu. Kendisini solcu olarak niteleyen bu parti, solculuğun gereği olarak emperyalizme karşı olacağına, emperyalizmin emellerine yardımcı oluyor.

İsminde milliyetçi sözcüğü bulunan MHP ise, en büyük düşmanımız emperyalizm hakkında tek bir laf etmiyor. Milletin hakkına, hukukuna, toprağına, canına kasteden sanki ABD ve AB değilmiş gibi sadece AKP'ye çatıyor. AKP'ye olan  tepkisi de hep lafta kalıyor.

Mecliste bulunan bu üç partinin üçü de sadece bir birbirlerini  eleştiriyorlar. ABD ve AB aleyhine tek bir söz etmiyorlar. Esas büyük tehdidi milletimizden adeta gizliyorlar.

Türk'ün emperyalizmle mücadelesinden galip çıkması için yıllardır bunun kavgasını veren ve bedelini ödeyen kadroların Meclis'e girmesi ve milli hükumeti kurması gerekir.

Milli hükumet,  Gazi Mustafa Kemal'in yaptığı gibi, tam bağımsızlık ve milli bütünlük sağlanıncaya kadar emperyalizmin dış ve iç güçlerine karşı mücadele etmelidir. Türk milleti her türlü seçimini bu gerçeğe göre yapmalıdır ve yapacaktır da...

Hiç yorum yok: