21 Ağustos 2015 Cuma

EY AKP'YE OY VEREN ARKADAŞIM!

Her gün yeni şehit haberleri geliyor. PKK azmış, yakıyor, yıkıyor, askerlerimize saldırıyor. Emperyalizmi arkasına almış olan hain ve alçaklar ülkemizi bölmeye uğraşıyor.  Vatan savunmasını kutsal bilen ve askere kınalanarak, davulla, zurna ile giden   yavrularımız al bayrağa sarılıp silah arkadaşlarının omuzunda geri geliyor.

Dış borcumuz 400 milyar doların üzerie çıkmış. Dolar 3 lira olmak üzere. Dolardaki bir kuruş artış bile borç yükümüzü milyonlarca lira artırabiliyor. Ekonomi sarsıntı içinde. Yoksulluk, işsizlik artıkça artıyor.

Şimdi yıllardır AKP'ye oy veren vatandaşlarıma sesleniyorum:

AKP iktidarının ve Tayyip Erdoğan'ın yaptığı her türlü kötülüğü aslında sen yaptın. Çünkü sen AKP'ye sadece oy vermedin, vekalet verdin, yetki verdin; onlar da memleketi kan çanağına döndürdü. Ülkeyi bölünme aşamasına getirdi.  Bu durumdan sen sorumlusun. Senin "şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye bağırmana hakkın yok. Şehitlerin kanı sana da bulaştı.

Gelişmeleri iyi takip edemedin. Her seçimde oyunu götürüp AKP'ye verdin Olanlardan sen sorumlusun. Unutma, vekilin yaptıklarından asil sorumludur. Vekaleti sen verdin, yapan da sensin.

Türk Silahlı Kuvvetlerine kumpası sen kurdun. Çok değerli subaylarımızı sen tutsak ettin. Ordumuzu sen tasfiye etmeye kalktın. Aydınlarımız sen hapsettin. Yazarları, gazetecileri sen susturdun. Haber alma özgürlüğünü sen yok ettin. F tipi örgüte ne istedilerse verdin. Milletini değil, CIA’yı sevindirdin. Milletin güzide evlatlarına tuzakları sen kurdun. Yargıya güveni sen yok ettin.

Cumhuriyet’in temellerini sen sarstın. Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü’ye utanmadan sen ayyaş dedin. Atatürk’ü, sen Yezit ilan ettin.

Yoksulluğu, sefaleti sen artırdın. Gelir, fırsat ve servet eşitsizliğini sen artırdın. Parası olmayanın gittiği okula bak, parası olanın gittiği okula bak. Bu farkı sen yarattın. Yoksulun çocuğu üniversite önlerinde beklerken, zenginin çocuğu özel üniversiteleri bitirip meslek sahibi oluyor. Fakirin çocuğu üniversiteyi bitirse bile iş bulmak için aylarca, yıllarca bekliyor. Parası olan çok donanımlı, lüks hastanelerde tedavi görüyor. Parası olmayan sıralarda bekliyor. Bütün bu durumlara sen sebep oldun.

Devlet, millet borca batmış durumda. Ülke sömürge ülkesine döndü. Sürekli dış ticaret açığı veriyoruz. Açığı borçla kapatıyoruz. Sanayi üretimi yavaşladı, tarım üretimi geriledi. Dışarıdan yiyecek almazsak aç kalacağız. Bunu yapan da sensin. Ekonomiyi sen bu hale getirdin.

Kamuya ait ne varsa yok pahasına sattın. Fabrikaları, işletmeleri, bankaları, hastaneleri,  ormanları, dereleri, madenleri yok pahasına ona buna verdin. Eli zengin ettin, kendini fakir düşürdün. Devlet eliyle zengin yarattın. İhaleleri hep belirli kişilere yüksek fiyattan verip devleti zarara uğrattın.

Komşularımızla arayı sen bozdun. Irak’ta yüz binlerce insan katledilirken, Müslüman kadınların ırzına geçilirken ABD askerleri için sen dua ettin. Onlara sen yardım ettin. Suriye’nin iç işlerine karıştın,  terörü besledin, binlerce insanın ölümüne, binlerce insanın evinden yurdundan göç etmesine sen sebep oldun. Ermenistan ile iyi geçineceğim diye Azeri kardeşlerimizi sen küstürdün.

Egedeki 16 edayı sen Yunanistan'a verdin. Bak şimdi oralarda Yunan bayrağı dalgalanıyor. Bunu sen yaptın. Kıbrıs’ta Rauf Denktaşı sen yalnız bıraktın. Güney Kıbrıs’ı sen AB üyesi yaptın.

Rüşveti yöneticiler almadı, sen aldın, hırsızlığı vekillerin değil sen yaptın. Yalanı sen söyleyip halkı kandırdın. Bunları vekilin yaptı ama aslında sen yaptın. Vebalin çok büyük.

Eline bulaşmış bu şehit kanlarını nasıl temizleyeceksin?

1 Kasım'da yeni bir seçim var. Bu sefer bari doğru karar ver.  Kendini bağışlatmak istiyorsan, vekilini iyi seç. Unutma, vekalet verdiklerinin yaptığı her şeyi aslında sen yapacaksın.

Ülkeyi bölmeye çalışanlara vekalet verme. Gencecik çocuklarımızın şehit olmasına izin verme. Siyaseti meslek edinip, halkı kandırarak oy toplayıp, sonra da cebini dolduranlara vekâlet verme. Katillerle birlikte Türk'e anayasa yapanlara vekâlet verme. Ülkenin kıymetlerini, sermayesini, topraklarını yabancılara teslim edenlere vekâlet verme. Türkiye’nin geleceğini karartanlara vekâlet verme. Eğer verirsen, olacaklardan sen sorumlusun. Unutma vekil ne yaparsa yapsın, o yapılanların hesabını asil verir.



Hiç yorum yok: