5 Ağustos 2015 Çarşamba



SALDIRI BAŞKOMUTANA

Türk Silahlı Kuvvetleri terör örgütüne karşı büyük bir mücadele veriyor. PKK denilen bu terör örgütü emperyalist güçlerin eli kanlı piyonudur. ABD yetkilileri bu örgütün ABD'nin kara gücü olduğunu daha yeni açıkladı. Yani Türk Silahlar Kuvvetleri sadece bir terör örgütüne karşı değil,  Amerika'ya karşı da savaş veriyor. Bu savaş başarılı olacak ve terör örgütünün beli kırılacaktır. Vatandaşlarımız bundan emin olabilirler.

Bu mücadele, Demirtaş'ın öne sürdüğü gibi bir "saray savaşı" değildir. Bu savaş vatanımızı, milli birliğimizi, özgürlüğümüzü koruma savaşıdır. Türk Milleti bu savaştan galip çıkmasını bilecektir.

Ordumuz harekete başlar başlamaz Amerikancı çevreler psikolojik harekât başlattılar. Bu savaşın Tayyip Erdoğan'nın oy kazanma savaşı olduğunu, uçaklarımızın dağı taşı bombaladığını, sivillerin öldürüldüğünü iddia edip silahlı kuvvetlerimizin terörün kökünü kazımasına engel olmaya çalıştılar.

Türkiye karşıtı bu cephe şimdi de ordumuzun başkomutanı Org. Hulusi Akar'ı hedefe oturttu. Bugün Org. Hulusi Akar, yürütülen savaşta Genelkurmay Başkanı’nın yetkilerini üstlenmiş bulunuyor. Başka deyişle savaşa kumanda ediyor.

Bir savaşta öncelikle baş komutana saldırılır.  Savaşı kazanmak isteyen taraf karşı tarafın komutanını devirerek veya yıpratarak güç kazanır. Bugün de öyle yapılıyor. Ordumuzun komutanına saldıranlar eğer gafil değillerse, haindirler.

Türk Milleti silahlı kuvvetlerin tüm mensuplarına sahip çıktığı gibi başkomutanına da sahip çıkmalıdır. Bu fitneye son vermelidir. Emperyalistlerin oyununa gelmemelidir.

Milletimiz şunu da bilmelidir ki, kim bu büyük mücadeleyi yıpratmaya çalışıyorsa,  o Türkiye cephesinin karşısındadır. Gün, Türkiye cephesinde birleşme günüdür. Unutmayalım bu hareket, Türk Milletinin emperyalizme karşı verdiği, adına  "İstiklâl Harbi" dediğimiz savaştan sonra en önemli mücadeledir.

Türk milletinin azim ve kararlılığı karşısında emperyalistler ve başta HDP (PKK) olmak üzere  onların Türkiye'deki piyonları yenilmeye mahkumdur.

Org. Hulusi Akar Kayseri'nin kendisi ile onur duyması gereken bir evladıdır. Onun başarısı milletimizin emperyalizme karşı yürüttüğü mücadelenin Türk Milleti lehine sonlanması demektir. Başkomutanından en kıdemsiz erine kadar tüm silahlı kuvvetlerimiz mensuplarını minnet ve saygı ile anıyoruz. Dualarımız onlarla...


Hiç yorum yok: