11 Mayıs 2019 Cumartesi


CUMHURİYETİ KORUMANIN ÇARESİ BULUNMUŞ!

Bazı kimseler Türkiye Cumhuriyeti’ni korumanın ve ekonomiyi düzlüğe çıkarmanın çaresi bulmuşlar. Çok da kolay; birkaç firmayı boykot ettik mi “her şey çok güzel olacak”.

Aşağıdaki metin sosyal medyada paylaşılıp duruyor. Okuyunca sevindim, çok şükür artık sorunlarımızı çözecek yolu bulduk dedim. Metin aynen şöyle:

“En başta A101 ve BİM'i unutmadan...

Saray Muhallebicisi ve MADO ‘ya gitmeyin..
Pınar📌Ülker📌 Sütaş📌 Torku📌 ve benzeri ürünleri kullanmayın!Metro turizm ile seyahat etmeyin.İznikli Köfteci YUSUF Ustaya ve Yeni havaalanindaki restauranta gitmeyin...
Ekonomik Boykot sanıldığı kadar basit bir şey değil,
elinizden geldiğince yaymaya çalışın bu mesajı
Sadece “beğenme” yapmayın, cesur olun, kopyalayıp paylaşın!.
DİPNOT
Şimdi bazı sözüm ona vatanseverler diyecekler ki;
"Ülke ekonomisine zarar veriyorsunuz..."
HAYIR efendim bizim geleceğimizi çalanlara ders veriyoruz...
Kaybedilen ekonomi tekrar düzlüğe çıkabilir, Ama kaybedilen CUMHURİYET bir daha zor gelir.✔”

Kafalar gerçekten dumanlı veya kirada. Sağlıklı bir beyin bunu nasıl yazar, neden paylaşır anlamak zor.

“SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUTTIR”

Türkiye Cumhuriyeti gerçekten de tehlikede ve tehditler de büyük. Üstelik ekonomi de borç batağına saplanmış durumda. Bütün bu tehditlerin kaynağı Amerika’nın başını çektiği Batı emperyalizmi değil mi?

Vatanımızı bölmek isteyen PKK’yı, YPG’yi PYD’yi ve bunların ülke içindeki siyasal uzantısı HDP’yi kim örgütlüyor, kim destekliyor? Binlerce ton silahı kim bunlara veriyor? Binlerce teröriste kim maaş ödüyor? Cevabı Amerika ve İsrail değil mi?

Sadece vatan toprağı değil, mavi vatanımız da tehlike altında. Amerika, İsrail, Yunanistan ve GKRC Doğu Akdeniz’deki haklarımızı gasp etmenin hazırlığı içinde. Bu bölge savaş gemileri kaynıyor. Her an silahlı bir çatışma çıkabilir.

Vatan olmadan cumhuriyet olmaz. Cumhuriyeti korumak isteyenler önce vatan toprağına ve denizlerimize sahip çıkmalıdır.

Amerika PKK’sıyla, PYD’siyle, FETÖ’suyle saldırıyor; amacı cumhuriyeti yaralamak, yıkmak ve biz çareyi 3-5 yerli firmayı boykotta buluyoruz. Olacak iş değil!

YERLİ SERMAYEYE HAYIR, YABANCI SERMAYEYE EVET!

BİM, A-101 MADO, hep yerli sermayenin elinde olan şirketler. Oysa Migros İngilizlere, Real Almanlara, Carrefour Fransızlara ait. Buralarda alışveriş yapınca bu şirketler kazanıyor ve kârlarını kendi aktarıyor. Türkiye kan kaybediyor.

Yerli firmaları boykot et, yabancı firmaların önünü aç, sonra da ekonomiyi kurtarmaktan söz et.

Şimdi sormak lazım: BİM’in, A-101’in sahibi veya sahipleri kimlerdir? Bu insanlar mı vatan savunması yapan Mehmetçiklerimizi, polislerimizi şehit ediyor? Bu insanlar mı vatan toprağımızı bizden koparıp başka bir devlete vermek istiyor? Bu insanlar mı Doğu Akdeniz’de karşımıza muhripleri ile çıkıyor.

Cumhuriyeti koruyacaksak öncelikle, FETÖ ve HDP/PKK gibi Amerikan piyonlarına karşı mücadele etmeliyiz.

Dedim ya, kafalar medya ve sosyal medya rüzgarına takılmış, sürüklenip gidiyor…

Hiç yorum yok: