14 Mayıs 2019 Salı


ATATÜRK VE ŞEHİTLERİMİZE SAYGISIZLIK ETMEYİN!

Hemen her gün şehit haberi geliyor. Vatanımızı, güvenliğimizi, çıkarlarımızı savunmak için savaşan kahramanlarımızı kim şehit ediyor diye düşünen ise yok gibi bir şey.

Bir büyük savaşın içindeyiz ama maalesef insanlarımız bunun bilincinde değil.

Gelin şu soruları kendi kendimiz soralım:

Saldırganlar bizden ne istiyor?

Kahraman yiğitlerimiz kiminle savaşırken ve kimin silahları ile şehit düşüyor?

Birinci sorunun cevabı net: Milletimizi bölmek istiyor. Vatan topraklarına el koymak istiyor. Çünkü Amerika ve İsrail o topraklarda kukla bir devlet kurma arzusu içinde. Bunlar da bu şer güçlerinin piyonları…

İkinci sorunun da cevabı gayet açık; Türkiye Amerika’nın başını çektiği emperyalist güçlere karşı savaşıyor. Kahramanlarımızı şehit eden mermiler, füzeler, EYP’ler, mayınlar Amerikalılar tarafından terör örgütü PKK, YPG, PYD’ye veriliyor.

Aslında bu örgütleri ayırmak da doğru değil. Karşımızda tek bir terör örgütü var, o da PKK. PKK’nın meclise kadar giren siyasal uzantısı da HDP.

Bu alçakların ellerinde şehitlerimizin kanı var. Bese Hozat denen alçak kadın o kanlı ellerini sallaya sallaya, örgüt olarak, 23 Haziran’da yapılacak seçimde CHP’nin adayı İmamoğlu’nu destekleyeceklerini açıklıyor.

Yetmiyormuş gibi bir de hainlerin bir başka başı Duran Kalkan İmamoğlu’na destek vereceklerini söylüyor ve karşılığını da isteriz diyor. Bu tarz destek konuşmalarını HDP eş başkanları Sezai Temelli ve Pervin Buldan da yapıyor.

CHP ve İmamoğlu bu destekten memnun ki, “sizin gibi vatan, millet, insanlık düşmanlarının desteğini istemiyoruz” tarzında bir cevap vermiyorlar.

Verilen bu destekler ve İmamoğlu’nun sessizliği Türk Amerikan savaşında kimin hangi mevzide olduğunu da belirliyor.

Türkiye mevzisin giremeyen İmamoğlu’ndan ikinci Atatürk çıkarmak da bir başka saçmalık. Şimdi düşünelim bakalım: Atatürk’e bu hainler seni destekliyoruz, karşılığını da alırız dese tavrı ne olurdu?

Bir tarafta, ömrü emperyalizme ve onun işbirlikçilerine karşı savaşmakla geçmiş Atatürk; diğer yanda, Türkiye’deki Amerika severlerin desteklediği, yücelttiği İmamoğlu.

İmamoğlu’na ikinci Atatürk demek bir yana, onu Atatürkçü göstermek hem Atatürk’e hem de bu toprakları vatan kılan ve Türk milletinin bu topraklarda egemen olması için canlarını veren tüm şehitlerimize en büyük saygısızlıktır.

Hiç yorum yok: