14 Ekim 2017 Cumartesi

İKİNCİ İSTİKLAL SAVAŞI DEVAM EDİYOR

CHP’ye gönül vermiş bazı dostlarım var.  Tayyip Erdoğan ile yatıyorlar, Tayyip Erdoğan ile kalkıyorlar. Erdoğan düşmanlığı vatan sevgisinin önüne geçmiş. Erdoğan bir yanlış yapsa da sosyal medyada hemen paylaşsak diye pusuda bekliyorlar. Türkiye’nin durumu kötüye gitse de Erdoğan oy kaybetse diye bekliyorlar.

Etrafa Erdoğan düşmanlığı saçıyorlar; halka ümitsizlik yayıyorlar.

Dünyadaki, Ortadoğu’daki ve Türkiye’deki gelişmeleri hiç dikkate almıyorlar. Dünya nereye gidiyor, dost kim, düşman kim; farkına varmıyorlar. Erdoğan düşmanlığı gözlerini adeta kör etmiş.

NELER OLUYOR?

Neler oluyor, onlara bari biz hatırlatalım:

Türkiye ikinci istiklal savaşı veriyor. Düşman ABD ve İsrail’in başını çektiği batılı emperyalistler.

Piyonlarını üzerimize sürdüler, sürmeye de devam ediyorlar. PKK, PYD, FETO, IŞİD bu emperyalistlerin paralı askerleri olmuş. Silahlar ABD’den geliyor. Son bir ay içinde Amerika’nın PYD/PKK’ya verdiği silah miktarı 28 bin tonu bulmuş.  Amerika bu silahları Türkiye’ye karşı kullansınlar diye onlara veriyor.

Amerika’nın çabası boşuna, bizi bölemeyecekler. Onlar için yenilgi kaçınılmaz. İlk mağlubiyetlerini Silivri duvarları yıkılıp da vatansever asker ve aydınlar tutsaklıktan kurtulunca yaşadılar.

PKK açtığı hendeklere gömüldü. Güneydoğu halkı PKK’nın zulmünden kurtarıldı. Bölünme süreci, birleşme sürecine döndü.

15 Temmuz’dan itibaren FETO büyük darbe aldı.  50 bin FETO, 20 bin PKK militanı hapislere atıldı. Amerika’nın gladyosu darmadağın edildi.

Amerika’nın kurmak istediği terör koridoru Fırat Kalkanı harekâtı ile ikiye bölündü. Şimdi de kahraman Mehmetçik İdlib’e doğru ilerliyor ve aslanlar gibi savaşıyor.

Mehmetçik tıpkı birinci İstiklal Savaşı’nda olduğu gibi sadece Türk Milleti için değil, tüm mazlum milletler için savaşıyor, ezilen, sömürülen halkalar için savaşıyor.

Dünkü düşmanlar dost oldu. Türkiye Rusya, İran, Irak, Suriye ve diğer ön Önasya ülkeleri ile birlik içinde Amerika’ya dur diyor.

Türkiye dün nasıl demirleri eritip Ergenekon’dan çıktı ise, bugün de 1945’den bu yana bağlı olduğu Atlantik siteminden zincirleri kırarak bağımsızlığa doğru ilerliyor.

İÇ CEPHE ÖNEMLİ

Bu ortamda iç cephe önemli. Devlet ve millet topyekûn güçleri ile savaşa iştirak etmeli. Milli birliği bozacak her türlü eylem ve söylemden kaçınmak lazım. Karamsar olmadan, geleceğe ümit ile bakarak mücadelemizi yürütmemiz lazım.

Gün iyimserlik, cesaret, kararlılık ve fedakârlık günüdür.  

Türkiye Atatürk devrimlerini tamamlama yoluna girmiştir. Bu zorlu günlerden devrimini tamamlayarak çıkacaktır.  

TARİHİ BAŞARIYA ORTAK OLUN

Tekrar CHP’ye gönül vermiş dostlarıma sesleniyorum. Erdoğan’nın geçmişte ve bugünlerde yaptığı hataların farkındayız. Onun Cumhuriyet ve Atatürk ile sorunları olduğunu biliyoruz. Bu İstiklal savaşının bir milli hükümet ile başarıya ulaşacağına da inanıyoruz ama salt Erdoğan düşmanlığı söylemleri ile onu iktidardan uzaklaştıramazsınız.

Erdoğan’ın iktidarına son vermek için gelin milli güçlere katılın. Amerika’nın ve onun piyonlarının karşısına dikilin.  Vatan savaşına sahip çıkın. Mehmetçiğin arkasında olduğunuzu ilan edin.

En iyisi, yıllardır doğruları söyleyen ve batılı emperyalistlere karşı en iyi mücadeleyi veren Vatan partisi saflarına katılın. Gelin, hep beraber Atatürk devrimini tamamlayalım. Tarihi başarıya siz de ortak olun.

Hiç yorum yok: