28 Ekim 2017 Cumartesi

EN BÜYÜK BAYRAM

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm Türk milletine kutlu olsun.

Cumhuriyeti korumak için, Güneydoğu’da, İdilib’de, Elbab’da Kuzey Irak’ta sıcak-soğuk, yaz-kış demenden savaşan Mehmetçiklerimize selam olsun. Her kim ki vatanı savunuyor o aynı zamanda Cumhuriyet’i savunuyor.

Vatan olmadan cumhuriyet olmaz. Türk İstiklal ve Cumhuriyetini savunmak ve korumak isteyen herkesin önce vatana sahip çıkması gerek.

Cumhuriyet kurulduktan bu yana vatanımız hiç bu kadar büyük tehlike içine girmemişti. ABD ve İsrail’in başını çektiği emperyalizm vatanımıza da cumhuriyetimize de saldırıyor. Devleti ile bütünleşen Türk milleti bu tehlikeyi bertaraf ediyor. Milletimiz vatanına sahip çıktıkça Cumhuriyet’e de sahip çıkıyor.  

Bu vatanda özgür ve bağımsız yaşayabilmek ancak Cumhuriyete sahip çıkmakla, onu korumakla mümkün olur.

CUMHURİYET’İ KORUMAK

Sözüm Cumhuriyet sevdalılarına:

Sadece Atatürk fotoğraflar ve marşlı, şarkılı videolar paylaşarak Cumhuriyet’i koruyamazsınız.

Türkiye’yi işgal etmek için üzerimize FETO’yu salan NATO’ya bağlı kalarak Cumhuriyet’i koruyamazsınız.

Amerika’nın benim kara gücüm dediği PKK/PYD ve onun siyasi uzantısı HDP ile iş birliği yaparak Cumhuriyet’i koruyamazsınız.

Yıllardır Türkiye’yi sömüren, onu parçalamaya çalışan Batı ittifakı içinde kalarak Cumhuriyet’i koruyamazsınız.

“Eşit vatandaşlık” perdesi arkasına gizlenerek Türkiye’yi federasyonlara, bölünmelere götürmek isteyenlerle birlikte olup Cumhuriyet’i koruyamazsınız.

Ülkeyi tam bağımsız kılamıyorsanız Cumhuriyet’i koruyamazsınız.

Millet egemenliğine sahip çıkmazsanız Cumhuriyet’i koruyamazsınız.

Vatan bütünlüğü için mücadele etmezseniz Cumhuriyet’i koruyamazsınız.

Şunu bilin ki, Türkiye ve Amerika namlularını birbirlerine çevirmiş, savaşıyor. Bu savaşta Türkiye cephesinde değilseniz Cumhuriyet’i koruyamazsınız.

“CUMHURİYET FAZİLETTİR”   

Cumhuriyeti bir de Atatürk’ten dinleyelim:

“Cumhuriyet, ahlâkî fazilete dayanan bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir. Sultanlık, korku ve tehdide dayanan bir idaredir. Cumhuriyet idaresi, faziletli ve namuslu insanlar yetiştirir. Sultanlık korkuya, tehdide dayandığı için korkak, sefil, rezil insanlar yetiştirir. Aradaki fark bunlardan ibarettir.

“Efendiler! Size şunu söyleyeyim ki, inkılâpçı Türkiye Cumhuriyeti’ni benim şahsımla var zannedenler çok aldanıyorlar.  Türkiye Cumhuriyeti, her mânası ile, büyük Türk milletinin öz ve aziz malıdır. Kıymetli evlâtlarının elinde daima yükselecek, ebediyen yaşayacaktır.”


Cumhuriyeti yaşatacak güç Türk milletinin bizzat kendisidir. Milletimiz, Cumhuriyet’i ebediyen yaşatacak azim ve kararlılık içindedir. Atatürk’ün milletine olan güveni son derce yerindedir. Milletimiz 24 Temmuz 2015’den bu yana yaptığı vatan savaşı ile bunu ispat etmiştir. 

Hiç yorum yok: