11 Mart 2017 Cumartesi

VATAN PARTİSİ BÜYÜK KURULTAYI

11 Mart 2017 Türk siyasi tarihinde çok önemli bir gün oldu. 3 gün sürecek Vatan Partisi Kurultayı Ankara Arena’da başladı.  İlk gün gerçekten de muhteşemdi. Coşkulu ve inançlı bir kalabalık salonu doldurmuştu.

Ankara Arena’da kurultay için ‘Güçlü Meclis Güçlü Hükümet İçin Hayırda Birleş’, ‘Edirne’den Van’a Türkiye’yi Birleştiriyoruz’, ‘Vatan Savaşından Milli Hükümete’ pankartları açılırken, 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasından sandıktan ‘Hayır’ çıkacağı mesajı binlerin sesiyle Arena’da yankılandı.

Salona gelen vatandaşlar Gençlik Marşı, Harbiye Marşı, İzmir Marşı’yla kurultay coşkusunu yaşarken “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz”, “Ne mutlu Türk’üm diyene”, “Fedailer partisi Vatan Partisi”, “Vatan Partisi iktidara yürüyor” ve “Milli Meclis milli hükümet” ve “Vatan sana canım feda” sloganları atıldı.

SONER POLAT

Divan başkanlığına Balyoz tertibi mağdurlarından emekli Tümamiral Soner Polat oybirliği ile seçildi. Sone Polat çok coşkulu ve heyecanlı bir konuşma yaptı ve Vatan Partisini ve Aydınlık hareketini çok güzel ve coşkulu bir şekilde anlattı. Konuşmasından bazı kesitler vermek istiyorum:

 “Vatan Partisi namus, emek ve vatan kavgasının verildiği kutsal ocaktır. Vatan Partisi 57. Alay’dır. Hasan Tahsin’dir. Şehit Kubilay’ın temiz kanıdır. Mehmetçiktir. Bugünü yarına bağlayan altın kemerli köprüdür.

Göğsümü gere gere haykırıyorum; Vatan Partisi’nde sadece bir nefer olmak, üye olmak TBMM’nin vekili olmaktan çok daha değerlidir. Fetullahçı çetenin hedef aldığı tek grup Vatan Partisi’dir. Vatan Partisi’nde hormonlu, GDO’lu tohumlar yeşermez.

Türkiye’yi Atatürk’te birleştiriyoruz. Komşu ülkelere Türkiye’nin sıcak yüzünü gösteriyoruz. Vatan Partisi’nin rotası ebedi ve ezeli başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal’in çizmiş olduğu çağdaş yoldur.

Hayattaki en büyük servetim Türk olarak doğmak ve Vatan Partili olmaktır. Kurultayla birlikte iktidara yürüyoruz. Arkadan çelme taktıklarını bilerek gidiyoruz. Atatürk devrimlerini tamamlamak için yürüyoruz. Vatanımız için yürüyoruz.

Komşularımızla birlik içinde olacağız. Üretim ekonomisine geçeceğiz. Bizi kardeşlerimizden ayıran mayınları temizleyeceğiz. Batı Asya Birliği’ni kuracağız.”


DOĞU PERİNÇEK’İN KONUŞMASI

Soner Polat’ın konuşmasını Doğu Perinçek’in konuşması takip etti. Genel Başkan özetle şunları söyledi.

“AKP’nin Türkiye’yi tek başına yönettiği dönemin sonuna gelmiş bulunuyoruz.

Önümüzdeki seçimlerde halk oylamasından başlayarak Meclis seçimlerinde AKP’nin millet tarafından seçilmeyeceğini göreceğiz.

Türkiye’yi yabancıların talimatlarıyla yönetenlerin, Türkiye’yi borç batağına sokanların devri bitmektedir.

Mehmetçik ABD’nin ikinci İsrail planını bozmak için Fırat Kalkanı’nda savaşırken Ankara’ya Kürdistan bayrağı asanların devri bitmiştir.

Bu halk oylamasından sonra ve arkasından gelen seçimlerle Türkiye yeni bir döneme girmektedir. Yeni bir dönemin eşiğindeyiz. Bu yeni dönemin gereği olarak partimiz Türkiye’nin her köşesinde kadınımızın, erkeğimizin, emekçilerimizin olduğu her yerde çığ gibi büyümektedir.

AKP iktidarının neden sonuna geldik. Çünkü AKP iktidarı Türkiye'yi birleştiremiyor. Mehmetçik vatan için savaşırken Ankara'da başbakanın arkasına Kürdistan bayrağı asıyorlar. O bayrak Amerikan grafikerinin çizdiği bayraktır Kürt halkının bayrağı değil! Kürtlerin bayrağı ay yıldızlı bayraktır

2. İstiklal Savaşı'nın, Türkiye'nin toprak bütünlüğünün, Türkiye'nin çağdaşlığının arkasında Abdülhamit'ler yok. Abdülhamitler hürriyet düşmanlığını zindanları temsil ediyor! Bırakın bu Abdülhamit sevdalarını bırakın Atatürk düşmanlığını, bırakın Lozan'nın altına fitiller döşemeyi!

Türkiye 17 Nisan sabahı aydınlıklara uyanacak, Türkiye 17 Nisan'da yeniden ayağa kalkacak. Türkiye 17 Nisan'da güçlü meclisi, güçlü hükümeti reddeden başkanlık rejimini getirmeye çalışanlar 17 Nisan sabahı karşılarında HAYIR diyen bir milleti göreceklerdir.

Buradan AKP, CHP ve MHP'ye sesleniyoruz. Gelin Türkiye'yi birlikte yönetelim. Vatan Partisi olarak biz milletimize, devletimize hizmet etmeye hazırız!

Milli Seferberlik hükumeti kurulmalıdır.

1- Önümüzdeki Milli Seferberlik Hükümeti Türkiye'yi kesin zafere ulaştıracaktır. Türkiye'nin tüm sorunlarını çözecektir.
2- Milli Direnme Ekonomisi döneminde vatandaşlarımızın hepsinin ilk ihtiyaçlarını sağlayacağız. Türkiye'nin her yerinde can güvenliğinin sağlayacağız. Kimse polisimize askerimize dokunamayacağız.
3- Türkiye'de yaralı insan bırakmayacağız. Yaraları saracağız. Bütün insanlarımızı ayağa kaldıracağız. Üstünüzdeki toprağı tozu silkeleyip Haydi Vatan'da birleşmeye diyeceğiz.”

Kurultay 12 ve 13 Mart günlerinde devam edecek ve Vatan Partisi yeni yöneticileri belirlenecek. 

Hiç yorum yok: