25 Mart 2016 Cuma

MUHATABI BELLİ BİR YAZI

Demokrasi dediniz, barış dediniz, açılım dediniz, süreç dediniz ve gerçekleri halktan gizlediniz. Siz bunları söylerken yazarken PKK şehirleri, kasabaları bombalarla doldurdu, barikatlarla kentleri böldü, silahlar edindi, halkı soydu, halka zulmetti ama siz bunları yazmadınız. 

Televizyonlardan sesiniz eksik olmadı. Ekranlardan böldünüz milleti; mezhep dediniz, etnik kimlik dediniz; birgün olsun bir olun, beraber olun, kardeş olun, bir olun, beraber olun demediniz. Çabanız hep bölmek içindi, çabanız hep düşmanlık yaratmak içindi. Barış sözcüğünün sizin dilinizdeki karşılığı aslında iç savaş demekti. 

Şimdi sizin ektiğiniz tohumları yeşerdi; hergün ölüm haberleri ile uyanıyoruz. Sizin pisliğinizi temizlemek için bu ülkenin kahraman evlatları birer birer şehit oluyor. Sizler bu kınalı kuzuluarın katillerisiniz. 

Bir ülkede iki ayrı silahlı örgüt olur mu? Siz olur dediniz. Adını da "Öz savunma gücü" koydunuz. Arslan gibi evlatlarımızı işte bu "Öz savunma gücü" dediğiniz katiller sürüsü şehit ediyor, hiç mi içiniz sızlamıyor. Analar, babalar gözyaşı dökerken siz hala televizyonlarda boy gösteriyorsunuz ve tüm suçu hükumte yüklüyorsunuz. Sizin hiç mi suçunuz yok. 

Bu teröristleri kandilin çiçekleri gibi takdim ettiniz. PKK'nın eli kanlı teröristlerini gitar çalıp, barış türküleri söyleyen şirin çocuklar gibi gösterdiniz. Bu insanlar size göre özgürlük savaşçıları idi. Bunların bellerine bağladıkları bombaları hiç mi görmediniz. Ankara'da, İstanbul'da şimdi bu bombalar patlıyor.

Medya desteği olmadan terör örgütleri başarılı olamaz. Siz PKK'nın bu eksik yanını tamamladınız. AKP'nin, Cemaat'in, HDP'nin arka bahçelerinde otlayıp, karnınızı doyurdunuz. Para, villa, şöhret tatlı geldi, bırakamadınız. Menfaat için kaleminiz sattınız.

Şimdi Erdoğan ve Hükumet Cemaatin ve PKK'üzerine gidiyor diye ekmek yediğiniz kabı değiştirdiniz. Kabı değiştirdiniz ama o kaba aynı el yemek dolduruyor. ABD-İsrail uşaklığından vazgeçemediniz. 

Yazık olsun Aydın Doğanlara, Cinerlere, Şahenklere ki sizi hala konuşturuyor. 

Yeter artık, kesin şu kan kokan sesinizi. Millete uyuşturucu satmaktan, etrafa düşmanlık tohumları atmaktan vazgeçin. 

Dökülen kanlar sizin ellerinize bulaştı, artık zor temizlersiniz. Sonunuz yakındır.

TSK ve Kahraman polisimiz sizin barış güvercinlerinin işini bitirince sıra size gelecek. Eninde sonunda Türk Milleti sizde yargı yolu ile hesap soracak; kaçamazsınız. 

Hiç yorum yok: