13 Mart 2016 Pazar

KORKMUYORUZ, KAZANACAĞIZ

Terör can almaya devam ediyor, anlaşılan o ki devam da edecek. Şehit haberleri de canımızı daha çok yakacak. Ya biz kazanacağızi ya da terör amacına ulaşacak.

Her terör hareketinin siyasi bir amacı vardır ve bu amaca ulaşmak için göz kırpadan bombalar patlatır, insanları çocuk, yaşlı, genç demeden öldürür. Terörist, insanları öldürürken yüce bir amaca hizmet ettiğini sanır ama aslında üst aklın gayesine hizmet ediyordur. Aldatılmıştır ve kullanılıyordur. 

PKK terör örgütünün üst aklı ABD'dir. Hizmet ettiği efendi odur ama kendini feda eden teröriste sorarsan halkı için kutsal bir mücadele yapıyordur. 

ABD, ülkemizi bölmeyi amaç edindiğini gizlememektedir. PKK bu amaca uygun hareket eden bir piyondan ibarettir ve biz PKK ile mücedele ederken aslında ABD ile savaşmaktayız.

ABD İLE SAVAŞIYORUZ

24 Temmuz 2016 çok önemli bir tarihtir. Bu tarihte TSK Irak'taki PKK mevzilerine bomba yağdırarak ABD'ye ülkemizin bölünmesine izin vermeyiz mesajı vermiştir. Bu tarihten sonra bir çok yerleşim yerinde bombalar patlamış ve çok can almıştır. Bu bombalarla Türk milleti korkutulmak ve yıldırılmak istenmektedir. Bizim korkup mücadeleden vazgeçeceğimizi sanıyorlar ama yanılıyorlar. 

Türk Milleti vatanı için savaşırken canımdan olacağım diye korkmaz. Korksaydık bu topraklar bizim vatanımız olmazdı. Korkayacağız, yılmayacağız ve terörün kökü kazanıncaya kadar mücedeleye devam edeceğiz. 

Türkiye'nin iç işlerine sürekli burunlarını sokan ABD'nin iki eski elçisi Abramowitz ve Edelman Washingtonpost'ta beraberce yayınladıkları bir makalede, Erdoğan ya tekrar açılım sürecine geri dönmeli ya da istifa etmelidir diyerek açıkça Türkiye'yi tehdit etmişlerdi. Ankara'daki patlama bu tehditin kanlı biçimidir. 


Bizim korkarak PKK ile mücedeleden vazgeçeceğimizi sanıyorlar ama yanılıyorlar; korkmuyoruz ve kazanacağız. 

TOPYEKUN MÜCADELE ETMELİYİZ

ABD ve İsrail tehditlerini ve saldırılarını artırdığına göre bizim de topyekun savunma analışı içinde hareket etmemiz lazım. 

Öncelikle Terör ile mücadele eden kahraman mehmetçiklerimizi, polislerimizi ve korucularımızı tüm varlığımızla desteklemeliyiz. 

TBMM bölünmeye ve tek adam egemenliğine yol açacak yeni anayasa girişiminden vazgeçmelidir. 

HDP kapatılmalı ve bölücü terör örgütüne yardım eden ve sözcül,ü,nü yapan milletvekillerinin dokunlumazlıkları kaldırılmalı ve yargı önüne çıkarılmalıdır. Bölücü örgüte yardım eden belediye başkanları görevden alınmalıdır ve yargılanmalıdır.

Rusya ile ilişkiler düzeltilmeli ve komşu ülkeleri ile iyi ilişkiler kurulmalıdır. Suriye ve Irak'ın toprak bütünlüğü korunmalıdır.

ABD ile olan ilişkiler gözden geçirilmeli, İncirlik ABD'ye kapatılmalı, NATO'dan çıkılmalıdır. Türkiye içerisinde yabancı asker bırakılmamalıdır.

İstihbarat birimleri yeniden düzenlenmeli ve TSK bu konuda aktif hale getirlmelidir. 

Etnik kimlik ve dini inanç üzerinden siyaset yapmaya son verilmeli ve Türkiye halkı, Türk Milleti olarak birlik ve beraberlik içinde olmalıdır. 

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesinden ve ilkelerinden asla taviz verilmemelidir. 

Teröre karşı çare, milli birlik ve milli dayanışmanın sağlanması ile birlikte milli meclis ve milli hükumetin kurulmasıdır. Bunun gerçekleşmesi de yakındır.






Hiç yorum yok: