3 Haziran 2015 Çarşamba

SİSTEM'İN PLANLARI

7 Haziran seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Bu seçimlerde Batı sistemi Tayyp Erdoğan'a yardımcı olacak partilerin meclise girmesini bekliyor. AKP'nin tek başına bazı şeyleri beceremediğini gördü; ona yardımcı olacak partileri destekliyor.

Sistem, Türkiye'ye iki yönden saldırıyor:

1. Ekonomik sömürü devem etsin ve bölünme süreci tamamlansın istiyor. Bu amaçla HDP'nin meclise girmesi için var gücü ile çalışıyor. Diğer yandan da Kemal Derviş'i yollamış, nöbeti devralması için bekliyor.

1908 yıllarda Özal ile başlayan, liberalleşme, gümrükleri kaldırma, paranın serbest dolaşımına izin verme, özelleştirme ve borçlanma ekonomisi devam etsin isteyen sistem seçim sonrası ekonomik kadrosunu da belirlemiş durumda: AKP'den Ali Babacan ve CHP'den Kemal Derviş ve Selin Sayek Böke. Bunlar birbirlerini övüp duruyorlar. Belli ki, AKP-CHP koalisyonunda ekonomi bunlardan sorulacak.

Kemal Derviş'in başlattığı ekonomik politikaların sonucu vardığımız yer borç batağı oldu. Şimdi Derviş gelmiş, borçları tahsil edecek. Onun görevi de bu: Tahsildarlık. Bunun için hükümete girmesi lazım. Televizyon televizyon gezip CHP ile AKP'nin koalisyon yapmasının faydalarını anlatıyor. HDP'nin de meclise girmesi için çağrılar yapıyor.

2. Anayasayı değiştirip Türk Milleti'ni anayasadan sileceklermiş. Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu bunu alenen söylüyor. HDP zaten dünden hevesli. Amaç, Türkiye halkının milli birliğini bozup, bölünmelere zemin hazırlamak. Vatan toprakları üzerinde başka devletler kurulmasını kolaylaştırmak. Apo'yu meclise sokmak.

Bu projenin görevlileri ise, Gül, Erdoğan, Davutoğlu, Akdoğan, Murat Özçelik, Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş ve tabii ki Apo.

Güneydoğu'da özerklik kuracaklarmış; sonra da devletçik oluşturacaklarmış.  Batı sisteminin  yüz yılı aşkın bir süredir bize  dayattığı plan bu. Onun için Eli kanlı terör örgütünü legal bir parti imiş gibi gösteriyorlar. Katil Apo'nun emir eri Demirtaş'ı allayıp, pullayıp gelin etmeye çalışıyorlar. PKK'yı sanki askerlerimizi silahlı silahsız demeden öldüren, mühendislerimizi, öğretmenlerimizi, işçilerimizi, bebek, yaşlı demeden halkımızı katleden bir örgüt değil de barış havarilerinin toplandığı bir partiymiş gibi gösteriyorlar.

Makyajlama, allayıp pullama korosunu liboşlar, vatansız solcular, yetmez ama evetçiler, hepimiz Hırant Dink'iz diye bağıranlar, ABD uşakları, satılık kalemler ve ne yazık ki yıllardır Atatürkçü olarak bildiğimiz yazarlar oluşturuyor. Amaç belli, PKK'yı meclise sokup oluşturmayı düşündükleri koalisyonun bir parçası yapmak.

ABD'de planlanmış bu senaryoları Vatan Partisi bozacaktır. Vatan Partisi'nin iki önemli hedefi vardır: Borçlanma ekonomisine son verip üretim ekonomisini başlatmak ve refahı artırıp, tabana yaymak. Diğer hedefi ise, milleti birleştirmek, vatanı böldürmemek.

Vatan Partisi'nin kadroları halkta aldığı destekle bunu başaracaktır. Halkımız Vatan Partisi'ne güvensin ve oyları ile destek olsun.

Vatan Partisi'nin hedefi yeni Türkiye değil, "Yeniden Türkiye Cumhuriyetidir".

Hiç yorum yok: