7 Haziran 2015 Pazar

MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİ YENİLMEZ

"Şark Meselesi", Sevr ve Büyük Ortadoğu Projesi'ni göz önüne almadan seçim sonuçlarını değerlendirmek doğru olmaz. Bu projenin amacı Türkiyeyi bölmek ve ABD kontrolünde bir kukla devlet kurmaktır. Bu projeyi Türk milletine kabul ettirebilmek için adı "açılım süreci" konulmuştur.
Bu sürecin işlemesi ve borçlanma ve sömürge ekonomisinin devam etmesi için Türkiye'de daha kuvvetli hükumetlerin gerektiğini anlayan güçler AKP-YCHP koalisyonunu planlamışlardır.
Abdullah Gül ve Kemal Derviş pusuda bekliyor. AKP'nin ve Davutoğlu'nn bu süreci devam ettirmesi mümkün görülmüyor.
Onun için HDP'nin barajı aşması sağlandı. Böylece AKP tek başına iktidara gelemedi ve koalisyon yapmaya mecbur kaldı. Açılım sürecinin ( Sevr, BOP) esas piyonu HDP de meclise girmiş oldu ve siyasi güç kazandı.
AKP-YCHP koalisyonu yanlarına HDP'nin desteğini de alarak anayasayı değiştirmek isteyeceklerdir. Amaç, anayasadan Türk Milleti kavramını çıkarmak ve milli, tekil devlet yerine federatif bir model uygulamaktır. Nihai amaç ABD kontrolünde kukla bir devletin kurulmasıdır.Yeni Türkiye dedikleri budur.
Vatan Partisi meclise giremedi ama ABD'nin bu planlarını bozacak güce sahiptir. Anayasadan Türk milletini çıkartmaya izin vermeyecektir. Türk Milletinin bölünmesine, Türkiye Cumhuriyetinin temel yapısının değiştirilmesine izin vermeyecektir. Vatan Partisinin kadroları bunu yapacak güçtedir. Türkiye'nin bölünmesine hizmet eden hainler ve gafiller şunu bilsin ki, Mustafa Kemal'in askerleri yenilmez.
Seçimi ABD kazanmış gibi gözüküyor ama zafer Mustafa Kemal'in askerlerinin olacaktır.

Eyup S. Karakaş
Vatan Partisi Kayseri İl Başkanı

Hiç yorum yok: