4 Haziran 2015 Perşembe


OYUM VATAN'A

Bu seçimde BOP oylanacak, tam bağımsızlık oylanacak, milli devlet oylanacak, Müdafa-i hukuk oylanacak.

Ya Bop kazanacak ve ülkemiz ve milletimiz bölünmeye bir adım daha yaklaşacak ya da açılım sevdalıları, özerklik düşkünleri ABD'nin BOP görevlileri kaybedecek ve Türkiye Cumhuriyeti kazanacak.

Ya Türkiye'yi ABD'den, Vaşington'dan, Bürüksel'den yönetmek isteyenler kazanacak ya da Mustafa Kemal'in izinde yürüyen ve kalbi bağımzılık ateşi ile yanan vatanseverler kazanacak.

Ya fedarsyon yanlıları, etnik kimlik üzerinden, dini inanç üzerinden, mezhep farklılıkları üzerinden siyaset yapanlar kazanacak ya da devleti ve milleti bir ve baraber gören ve kardeşlik, birlik ve bütünlük peşinde olanlar kazanacak.

Ya Batı emperyalizmin Türkiye'yi sömürmek için kullandığı işbirlikçiler, özelleştirmeciler, satıcılar, karaborsacılar, faizciler kazanacak ya da Türk milletinin her türlü hakkını savunmaya kararlı, milli ekonomiden, iktisadi bağımsızlıktan yana olanlar kazanacak.

Bir yanda Sistem'in partileri bir yanda Tam bağımsızlıktan yana olan Vatan Partisi.

Bir yanda Türk milletini anayasadan çıkarmak için oyunlar peşinde olan partiler diğer yanda Türk Milletini anayasadan çıkarmam diye meydan meydan haykıran Vatan Partisi.

Bir yanda özelleştirmeden, gümrük kapılarının sonuna kadar açılmasından, ne var ne yok satılmasından, paranın kontrolsüzce dolaşmasından yana partiler diğer yanda özelleştirmeleri durdurmaya, özelleştirilen bazı kurumları kamulaştırmaya, gümrükleri ve para dolaşımını kontrolden yana olan Vatan Partisi.

Bir yanda etnik kimlik ve dini inanaç üzerinden siyaset yapan partiler diğer yandan “Türk de biziz, Kürt de biziz; biz Türk Milletiyiz” diyen Vatan Partisi.

Bir yanda ancak sömürge ülkelerinde olan, yabancı dille eğitimden yana olan partiler, diğer yanda eğitim dilinin sadece Türkçe olmasını isteyen Vatan Partisi.

Bir yanda borçlanaraki ithalatı artırarak ekonomiyi yönetmeye kalkan; IMF'nin, Dünya Bankası'nın tahsildarlarından medet uman partiler diğer yanda üretim ekonomisinden ve iktisadi bağımsızlıktan yana olan Vatan Partisi.

Ben, ülkem bölünmesin; ülkemin insanları özgür, devleti bağımsız olsun; vatanın her köşesinde bayrağımız dalgalansın; ülkemin fabrikaları, dereleri, dağları, ormanları, madenleri sadece ve sadece bizim olsun; ülkem Vaşington'dan değil, Ankaradan yönetilsin; insanlarımız kardeşlik duyguları içerisinde bir ve beraber olsun; emperyalistler ülkemi ve milletimi bölemesin istiyorum.

Bu isteklerimi karşılayacak tek parti var o da Vatan Partisi. Vatan Partisi, lideri ile, kadrosu ile sadece benim değil tüm milletimizin ümidi olmuştur. Musatafa Kemal'in askerlerinin toplanma yeri olmuştur.

Vatan Partis'nin iktidara gelmesi, milli meclis ve milli hükumeti kurması ile “Türklüğün unutulmuş medeni vasfı ve büyük medeni kabiliyeti, bundan sonraki inkişafı ile âtinin yüksek medeniyet ufkunda yeni bir güneş gibi doğacaktır.”

Onun için göğsümü gere gere diyorum ki, benim oyum Vatan Partisi'ne

Hiç yorum yok: