3 Nisan 2015 Cuma

SEÇİMLERE AZ KALDI

Ey benim güzel halkım! Sana sesleniyorum:

7 Haziran seçimlerine az bir zaman kaldı. Bu seçimde sen sadece milletvekillerini belirlemeyeceksin, verdiğin oylarla geleceğini, çocuklarının geleceğini, torunlarının geleceğini, Türk Milletinin geleceğini tayin edeceksin. Dikkatli ol. Yanlış yapma. Unutma medya iktidar tarafından ya satın alındı ya da baskı ile susturuldu. Bu yandaş medya senden gerçekleri gizliyor. Türkiye’nin durumu iyi değil. Geleceğimiz karanlık gözüküyor. Bu iktidar yaklaşık 13 başımızda hüküm sürüyor. Geldiğimiz noktada Türkiye çökmüş durumda.

Milli birlik bozuldu, vatan topraklarının bir kısmı bizden kopma noktasına geldi. Kardeşliğimiz zedelendi.

İleri demokrasi söylemleri ile diktaya doğru götürülüyoruz. Senin hakların elinden alınıyor. Özgürlüğün kısıtlanıyor.

ABD’nin, AB’nin Türkiye üzerinde oynadığı kirli oyunlar sonucu TSK tasfiye edilmeye çalışıldı. Kahraman subaylarımız tutsak edildi. Vatansever aydınlarımız hapislere atıldı.

Utanmadan eli kanlı terör örgütü ile masaya oturulup Türk milletine anayasa hazırlıyorlar. Anayasa’nın nasıl olacağını sen bilmiyorsun ama Kandil’deki hainler biliyor.

Ekonomi çöktü. Dış borçlarımız 400 milyar doları çok aştı. Enflasyon yukarı doğru çıkıyor. Milyonlarca insan yoksulluk sınırı altında yaşıyor. Milyonlarca insan işsiz durumda. Milyonlarca insan asgari ücretle geçinmeye çalışıyor.

Tarım çöktü. Samanı, eti, temel gıda maddelerini dışarıdan alır olduk. Üretici perişan durumda.
Sanayi gelişmedi. Her şeyi dışarıdan alır olduk. Dış ticaret açığımızı ancak borç alarak kapatabiliyoruz.

Sen geçim derdindesin, çocuğun okul, iş derdinde ama iktidara yakın olanların, zenginlerin böyle bir derdi yok. Bir senin çocuklarının gittiği okula bak, bir senin çocuğunun okuluna bak. Bir senin gittiğin hastaneye bak, bir de parası çok olanların gittiği hastanelere bak. Eşitsizliği görmüyor musun?

Dış politikamız iflas etti. İşbirliği yapacak komşu kalmadı. Ortadoğu’ya terör ihraç eder olduk. Emperyalistlerin oyununa ortak olduk. Müslüman’ın Müslüman’ı öldürmesine sebep olduk. Türkiye’nin içi göçmenlerle doldu. Milyarlarca dolarımızı bunlar için harcıyoruz. Sana para kalmıyor.

Yargıya güven kalmadı. Hukukun üstünlüğü yok oldu. Keyfilik arttı.

Eğitim sistemi bozuldu. Üniversiteler bilimden uzaklaştı. Hastaneler ticarethane oldu.

13 senedir AKP iktidarda; bütün bunların sorumlusu bu iktidardır. Şimdi bir de iktidardakilerin ve onların yandaşlarının durumuna bak. 13 senede nasıl zenginlediklerini gör. Şimdi senden gelip gene oy isteyecekler. Çünkü doymadılar. Doyacakları da yok. Senin bu iktidara vereceğin her oy, seni değil bunları zengin edecek. Bunu unutma!

Oyunu senin için karşılıksız çalışacak olanlar ver. Yıllardır aynı partilere, aynı isimlere oy verip durdun. Geldiğimiz nokta bu. Düşün taşın, pati tutmaktan vazgeç. Tarafsız olarak düşün ve oyunu öyle ver.  

Oyunu ülkeyi böleceklere değil, birleştireceklere ver.
Oyunu seni borçlandıranlara değil, üretimi artırarak seni zengin edeceklere ver.
Oyunu birlikten, kardeşlikten, özgürlükten, bağımsızlıktan yana olanlara ver.
Oyunu milli değerlere sahip çıkanlara var.


Oyunu öyle kullan ki, emperyalistler ve onların iş birlikçileri değil, Türkiye kazansın. Sen kazan.

Hiç yorum yok: