16 Nisan 2015 Perşembe

AKP-PKK TUZAĞI

ABD’nin Türkiye’yi bölme ve Kürdistan adı ile ikinci İsrail’i kurma projesinde yeni bir plan devreye sokuldu. HDP’nin baraj aşıp Meclis’e girmesi için çok yönlü ve kapsamlı bir kampanya yürütülüyor. HDP’nin gerçek yüzü gizleniyor; kanlı yüzü görünmesin diye makyaj üzerine makyaj yapılıyor. Bazı çevreler PKK’yı kucağına almış, Meclis’e taşımaya çalışıyor.

Takip edilen strateji ise, tam bir komedi. AKP’nin tek başına iktidar olmaması için HDP’nin Meclis’e girmesi gerekiyormuş. AKP’den kurtulma adına AKP’nin tuzağına düşüyorlar. Bu kampanya ile AKP karşıtı oylar HDP’ye yani AKP’nin ortağına yöneltiliyor. Bu strateji hiçbir AKP’liyi partisine oy vermekten caydıramaz ama AKP karşıtı kimseleri HDP’ye yönlendirir. Özellikle bazı CHP’lilerin bu tuzağa düştüğünü görüyoruz. Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin gibi bazı CHP yetkililerinin HDP’nin barajı aşmasından memnuniyet duyarız sözleri de CHP’lilerin nasıl bir tuzağa düştüğünü gösteriyor. Bu stratejinin tek hedefi var; CHP’nin oylarını azaltmak ve HDP oylarını artırarak bu partiyi Meclise sokmak.

HDP, AKP’nin suç ortağıdır. Cumhuriyet’in temellerini yıkma iddiasındaki bir terör örgütün siyasi temsilcisidir. Bugüne kadar bu iki parti el ele verip açılım sürecini beraber yürüttüler. Çok değil, daha yeni, Dolmabahçe’de birlikte poz verip, Türkiye’yi bölme ve Cumhuriyet’i yıkma planlarını ilân ettiler. Her kim ki HDP’nin barajı geçmesi için çaba gösteriyordur, o kimse AKP-HDP koalisyonuna giden yola taş düşüyordur.

Bu kampanyanın merkezinde Amerika var, Avrupa var. Avrupa’da bazı örgütler Alevi adını kullanarak ve bazı kaynaklardan paralar alarak HDP’ye oy toplama peşine düştüler. AKP’den kurtulmak adına ABD’ye , AB’ye alet oluyorlar. Vatansız solcular, ABD patentli liboşlar da bu projenin oyuncuları arasındalar.

Bu oyuna alet olanlar düşünemiyorlar mı? PKK Meclise girdiği zaman, AKP-PKK hükümeti kurulacak. AKP Hükümetinden kurtulma planları, AKP-PKK hükümetine çıkacak. Arkasından Türk sözcüğünün çıkartıldığı bir anayasa gelecek. Türk Milleti anayasa dışına itilecek. Türkiye Cumhuriyeti özerk bölgeler halinde bölünecek.

PKK barajı geçerse,

1.       AKP-PKK Hükümeti kurulur.
2.       Türk Milleti anayasa dışına atılır.
3.       Güneydoğu Anadolu “Kürdistan Özerk Bölgesi” olur.
4.       Silahlı terör örgütü, devlet imkânlarından yararlanarak büyür.
5.       PKK, bu özerk bölgede hâkimiyet sağlamak için yöre halkına kanlı eylemlerle müdahale eder.
6.       İç savaşın yolu açılır, kardeş kanı dökülür.


ABD merkezli bu oyun bozulacaktır. PKK barajı geçemeyecektir. Vatan Partisi bu oyunu bozacaktır. AKP-PKK hükümetine karşı tek seçenek Vatan Partisi’nin meclise girmesidir. Vatan Partisi’nin merkezinde bulunduğu Milli Hükümet, Türkiye’de birliği sağlayacak ve özlenen birliktelik kurulacaktır.

Hiç yorum yok: