23 Nisan 2015 Perşembe

ERMENİ SOYKIRIMI YALANI


Amerika ve Avrupa emperyalizmi yeni bir haçlı seferi başlattı. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi  kararına rağmen “Ermeni Soykırımı” yalanını tekrar edip duruyorlar. Ermeni Soykırımı iddiasında bulunanlar aslında Türk Milletine düşmanlıklarını ilân ediyorlar.

Birinci Dünya savaşı yıllarında Türkiyemize karşı savaş koşullarında, emperyalist propaganda merkezlerinde uydurulan yalanlar, çöplükten çıkarılıp yeniden dayatılmaktadır.  O yıllarda yaptığımız vatan savunması idi. Batı emperyalizmi vatan savunmamızı mahkûm ettirmeye çalışıyor. 

Türkiye’nin vatan bütünlüğün iradesini kırmaya çalışıyor.

Lozan’da, Berlin’de Paris’te ve bütün Avrupa başkentlerinde ilân ettiğimiz gerçeği bir kez daha emperyalist Avrupa ve Amerika’nın yüzüne çarpıyoruz:

Ermeni soykırımı, emperyalist bir yalandır.

Ermeni soykırımı, uluslararası bir yalandır.

Ermeni soykırımı, tarihsel bir yalandır.

Soykırım yapmadık, vatan savunduk.

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin Perinçek-İsviçre Davası’na ilişkin 17 Aralık 2013 günlü kararında, 1915 yılı olaylarının Holokost’a, başka deyişle Yahudi Soykırımı’na benzemediği vurgulanmaktadır. AİHM’e göre 1915 yılı olayları “soykırım” kapsamında değildir.

Avrupa Birliği ve bazı Avrupa ülkelerinin parlamentoları haddini bilmelidir. Parlamentolar yargı yetkisine sahip değildir. AİHM kararına göre, parlamentolar tarih yazamaz.  Türk düşmanı emperyalistler kendi yalanlarını “tarihsel gerçek” diye insanlığa dayatamaz.

Perinçek-İsviçre davası ile soykırım yalanı kökten bitirilmiştir. Türk  Milleti’nin elinde kapı gibi AİHM kararı var. Bu karar elimizde ama ne yazık ki, Türkiye’de hükümet koltuklarını işgal edenler, AİHM kararının bize kazandırdığı konumun farkında değiller. Beyanatları bu kararı dikkate almadıklarını gösteriyor.

Avrupa Parlamentosu’nun kararında Erdoğan ve Davutoğlu’na övgüler bulunması ise, çok acıdır. 

Avrupa Parlamentosu’nun ve bazı parlamentoların böyle kararlar almasında AKP iktidarının çok büyük payı vardır. AKP iktidarı,  Kürt açılımı, Ermeni açılımı diyerek bu kararların alınmasını kolaylaştırmıştır.

Ermeni soykırımı kararlarının alınmasında Türkiye’yi bölme ve ikinci İsrail diye nitelendirebileceğimiz Büyük Kürdistan’ı kurma planlarının büyük rolü vardır. Avrupa ve Amerika, Ermeni Soykırımı yalanını,  bu niyetlerini gerçekleştirmek için ileri sürüyor.

Milletimiz endişe etmesin, Vatan Partisi’ne güvensin. Ermeni Soykırımı yalanını çöpe atacağız ve Türkiye’nin bölünmesine izin vermeyeceğiz. 

Türk, Kürt, Ermeni demeden tüm Türkiye halkını Türk Milleti olarak yeniden birleştireceğiz. Topraklarımız bizim için vatandır ve vatanın her bir karışı bizim için kutsaldır.

Eyup S. Karakaş

Vatan Partisi Kayseri İl Başkanı


Hiç yorum yok: