1 Mart 2018 Perşembe


VATAN SAVAŞI VE PARTİLER

Afrin’de 8 kahraman evladımız Amerikan bombaları ile, Amerikan namlularından çıkan kurşunlar ile şehir düştü. Ruhları şad olsun. Milletimizin başı sağ olsun. Onları Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da şehit düşen evlatlarımızın yanına yolcu edeceğiz.

Onlar bizim için, özgürlüğümüz için, namusumuz için, ırzımız için ve bu topraklarda Türk milleti ebediyen egemen olması için canlarını seve seve verdiler. Hepsinin teker teker o ter temiz alınlarından öpüyorum.

Vatan için şehit olmaya hazır evlatları olan bir millet asla vatansız kalmaz.

YAZIKLAR OLSUN!

Ey AKP!

Bak memleketi ne hale getirdin.  Eli kanlı örgütü açılım saçmalıkları yaparak büyüttün. Emevî camiinde namaz kılacağım diye Suriye’deki teröristleri besledin. Başta Suriye olmak üzere komşularla dost olacağına düşman oldun. Amerikan projelerine eş başkan oldun.

Amerikalılar evlatlarımızın kanına giriyor ama sen hâlâ daha İncirlik’teki, Diyarbakır’daki, Malatya’daki üs ve tesisleri bu katillere kapatmadın. Hâlâ daha Amerikan ağzı ile konuşup Esat’a katil diyorsun. Hâlâ daha Suriye ile işbirliği içine giremiyorsun. Hâlâ daha İslamiyet adına milletimizi ayrıştırmaya devam ediyorsun. Hâlâ daha Cumhuriyet ile, Atatürk ile hesaplaşmayı bitiremedin. Hâlâ daha iç cepheyi tahrip etmeyi sürdürüyorsun.

Yazıklar olsun sana!

Ey CHP!

Türkiye’nin bu ortama gelmesinden sen de sorumlusun. HDP ile PKK’nın aynı örgüt olduğunu bir türlü kabullenemedin. PKK/YPG evlatlarımızı Güneydoğu’da, Afrin’de şehit ederken sen onların siyasal uzantıları ile birlikte Adalet yürüyüşü yaptın. Hâlâ daha onlarla görüşüyorsun ve seçim ittifakları peşinde koşuyorsun.

Vatan savaşına Saray savaşı, dedin, Ordumuz Amerikan projelerini önlemek, vatan bütünlüğünü korumak için Suriye’ye girdi, sen Türkiye Suriye batağına saplandı dedin. Amerika Suriye’yi bombaladı sevinen sen oldun.

Türkiye’nin vatan sorununa “Kürt sorunu” dedin ve çözümü “eşit yurttaşlıkta” aradın. AKP’nin açılım politikalarına destek verdin, yol gösterdin.

Bütün bu kötülüklerin mimarı olan Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanı adayı olması için her türlü yardımı yapacağından söz ediyorsun. Abdullah Gül’e hizmet ederek kime hizmet etmeye çalışıyorsun?

Sana da Yazıklar olsun!

Ey İYİP!

Türkiye açılıma son verip PKK ile mücadeleye ve FETÖ’nun üzerine gitmeye başlayınca AKP’yi destek veren  MHP’yi beğenmeyip yeni bir parti olarak ortaya çıktın. Ortaya çıktığından beri Amerika hakkında tek bir kötü sözünü duymadık. Üstelik Türkiye’nin savunmasının Batı sistemi içinde olması gerektiğini söyledin. Batı bizim için en büyük tehdit iken, çocuklarımızı şehit ederken, bizi bölmeye kalkarken sen Batı’ya sığınarak Türkiye’yi savunacaksın. Olacak şey değil.

Bu olayları “eşit vatandaşlık” zemininde çözeceğini programına yazdın. Vatandaşlar eşit olsaydı bu olaylar gerçekleşmezdi demeye getirdin. Amerika’nın kötü emellerine perde çekmiş oldun.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin İkinci turunda CHP’in adayını “şartsız, şurtsuz” destekleyeceğini açıkladın. Dolayısıyla CHP/HDP ittifakına ikinci turda destek vereceğini ilân ettin.

Sana da yazıklar olsun!

Ey MHP!

Senin hakkında bir şey yazmaya gerek yok çünkü sen artık AKP’nin bir parçası oldun.

Sana da yazıklar olsun!

EY TÜRK MİLLETİ!

Seçip seçip meclise yolladığın veya yollamaya karar verdiğin partilerin durumu ortada. Bunlardan sana bir fayda gelmeyeceğini ne zaman anlayacaksın?

Gerçekleri gör artık. Bunların dışında bir Vatan Partisi var. Seçimlerde çok az destek vermene rağmen çok büyük başarılara imza attı.

Vatan savaşını AKP yönetemiyor. Bu savaşı yönetecek lider ve kadro Vatan Partisi’nde var.

Vatan Partisi’nin birinci önceliği Vatan bütünlüğünü korumak ve yurtta huzur ve güven ortamını sağlamaktır. Senin de birinci önceliğin bu olmalıdır ve Vatan Partisi’ni iktidara taşımalısın. Tek çıkış yolu budur.

Hiç yorum yok: