12 Temmuz 2017 Çarşamba

YA KALDIRIN YA İSTİFA EDİN!

Olacak şey değil; Mehmetçik yaz kış, soğuk sıcak, yokuş iniş, gece gündüz demeden canını ortaya koymuş vatanı için savaşıyor. Ve tam da bu sırada, sokaklara, caddelere canımız, ciğerimiz Mehmetçiğimizi küçük düşüren, millet düşmanı gibi gösteren afişler asılıyor.

Açıkça yazalım:

Bu afişler, bir gaflet ürünü değilse ihanetin belgesidir. Vatan savaşı veren  Mehmetçiğin arkadan vurulmasıdır.

Bu afişler millet-ordu beraberliğine vurulmuş bir darbedir. Bu afişlerde FETO düşmanlığı yok ama Mehmetçik düşmanlığı var.

Vatan savaşı verdiğimiz bu günlerde ordu düşmanlığı sergileyen bu afişler düşmana hizmet etmenin araçlarıdır.

Bu afişlerde salya sümük ağlayan Fethullah Gülen yok, onun siyasi ayağı yok, medya ayağı yok, yargı ayağı yok ama aciz içinde ağlayan Mehmetçik var.

Bu afişler milleti üzer, PKK ve FETO'yu sevindirir.

Ordu olmadan vatan olmaz, özgürlük olmaz, haysiyet olmaz, demokrasi olmaz, adalet olmaz, can güvenliği, ırz güvenliği olmaz. TSK bizim bekçimizdir, onurumuzdur.

Mehmetçik bizim evladımızdır, biz Mehmetçiğin ailesiyiz. Mehmetçik Türk milletidir, Türk milleti de Mehmetçiktir.

Milli birliği bozan, iç cephemizi zayıflatan, düşmanı sevindiren, milleti üzen bu afişler hemen kaldırılmalıdır.

PERİNÇEK İSTİFA İSTEDİ

Vatan Partisi Başkanı Perinçek bu afişlere çok sert tepki gösterdi. Erdoğan’ı istifaya davet etti. Basın toplantısındaki şu ifadelerin benzerlerini keşke diğer muhalif parti liderlerinden de duysaydık:

"Bu afişler, Türk ordusuna düşmanca bir tavırdır.15 Temmuz'u bastıran Türk ordusudur. Ordumuzu yıpratacak oluşumların içine girilmemeli. Derhal bu afişler kaldırılmalıdır.

Terörle mücadele eden askerimize ve polisimize ihanettir.

Hiç bir kuvvet Türkiye'yi bu afişlerle yönetemez. 15 Temmuz gecesi telefonlarını kapatanlar, Türk askerini zavallı göstermeye çalışıyor.


Afişleri kaldırmayan yöneticiler istifa etmelidir! Eğer etmezlerse millet onları 2019'da indirecektir! "

Hiç yorum yok: