7 Şubat 2017 Salı

BAHÇELİ YANLIŞ YÖNTEM UYGULUYOR

Resmen MHP Genel Başkanı olan ama MHP’lilerin ev ülkücülerin liderliğini kaybetmiş olan Sayın Devlet Bahçeli anayasa değişikliğine neden evet dediğini Erdoğan hayranlığı ile açıklamış.

Öyle anlaşılıyor ki, bu değişikliği planlayıp uygulamaya kalkanlar değişiklik paketindeki 18 maddenin hiçbirisini savunacak durumda değil.

Başbakanın ve Bahçeli’nin son beyanatları nasıl zor durumda ve nasıl bir acizlik içinde olduklarını gösteriyor.

Değişikliği savunamıyorlar, hayır demeyi düşünenleri aşağılamaya çalışıyorlar. Bence acınacak bir durumdalar.

TÜRK MİLLİYETÇİSİ NEYE EVET DEMELİ?

Sayın Bahçeli soruyorum size;

Bir Türk milliyetçisi milli egemenliği milletten alıp tek bir adama verecek olan bir anayasaya evet diyebilir mi?

Bir Türk milliyetçisi yargı bağımsızlığını zedeleyecek, hukukun üstünlüğüne gölge düşürecek bir anayasaya evet diyebilir mi?

Bir Türk milliyetçisi hükümet kurumunun yok edilip baklanların meclisin kontrolünden yani Türk Milletinin denetiminden çıkarılmasına evet diyebilir mi?

Bir Türk milliyetçisi milletin parasını yani bütçeyi tek bir adamın emrine terk edilmesine evet diyebilir mi?

Bir Türk milliyetçisi Türk Milleti adına kanun yapma yetkisini tek bir adama teslim eden bir anayasaya evet diyebilir mi?

“PERİNÇEK VE YOLDAŞLARI”

Sayın Bahçeli bu sorulara cevap vermek yerine “Perinçek ve yoldaşlarına” çatıyor.

Sayın Bahçeli’ye sormak lazım, siz Perinçek’in yoldaşları kim biliyor musunuz? Ben hatırlatayım:

Perinçek Ermeni soykırımı yalanına karşı savaşırken Lozan sokaklarında Rauf Denktaş, Mehmet Gül, Yaşar Okuyan vardı.

Bugünlerde Perinçek’in yoldaşları arasında Emekli General ve amirallerden İsmail Hakkı Pekin, Soner Polat, Beyazıt Karataş, Naci Beştepe, Cem Gürdeniz var.

Apo’yu sorgulayan Albay Atilla Uğur, Apo’nun idamına karar veren hakim Turgut Okyay ve daha pek çok vatansever, Atatürk ilklerine inanmış, milliyetçi, devrimci aydınlar Vatan Partisi bünyesinde siyaset yapıyor. Bunların hangisini beğenmiyorsan söyle de bilelim.

Sayın Bahçeli, Perinçek’in Türkiye’ye dayatılan Ermeni soykırımı iddiasını Avrupa insan hakları mahkemesinde bu iddiayı mahkûm ettiren başarısına benzeyen onunla kıyaslanabilecek millete bir hizmetiniz var mı? söyleyin de bilelim.

CIA’NIN AĞZI

Amerika ve onun yandaşlarına vatan savaşı verdiğimiz bugünlerde CIA’nın kalemşörlerinden Micheal Rubin’in ağzıyla konuşmak hiç hoş değil.

Rubin de Bahçeli gibi Erdoğan ve Perinçek’i sürekli karşı karşıya getirmeye çalışıyor. Onları iki zıt kuvvetin lideri gibi gösteriyor ve iki lideri çarpıştırmak istiyor.

Bahçeli’nin bu beyanatı Rubin’in bu gayretlerini çağrıştırıyor ve bir Türk Milliyetçisine yakışmıyor.

Zor günlerden geçiyoruz. İkinci istiklal savaşı veriyoruz. Bu zor günlerde liderlere düşen görev milli birliği sağlamak ve korumak olmalı. Bu halk oylaması süresince insanlarımızı birbirine düşman edecek söylemlerden özellikle liderlerin kaçınması gerek. Umarız bu konuya sayın Başbakan da Sayın Bahçeli de bundan sonra dikkat ederler.

Hiç yorum yok: