5 Kasım 2016 Cumartesi

BOMBA SESLERİ AĞITLARA KARIŞTI

Patlayan iki bomba ve yitip giden 11 can. Ayrıca onlarca yaralı ve yıkılan evler, binalar, havaya uçan arabalar.

Bütün bunların üstüne bir de bu bombaları patlatan PKK’yı masum göstermeye çabalayan bir medya ve sahte aydınlar, ABD güdümlü liboşlar.  PKK’lı teröristler telsiz konuşmalarında attıkları bombalarla övünüyor, bizim liboşlar da PKK yapmamış, IŞİD yapmış diye yaygara koparıyor.

Türkiye’de kendilerine liberal aydın diyen bir kesim yıllardır PKK’yı kollayıp koruyor.

Bu insanlarda vatan sevgisini bir yana bıraktım, hiç merhamet, insan sevgisi, acıma duygusu, insaf da yok.

PKK’NIN LİBOŞLARI

Size sesleniyorum, size! Ey ABD güdümlü liboşlar!

Yıllardır PKK denilen kanlı örgütü korudunuz, kolladınız. Bu katillerin milletin birliğine, vatanın bütünlüğüne, insanlarımızın ırzına, malına, canına doğrulttuğu kalaşnikofları karanfil; silahlarından çıkan sesi gitar nağmesi, patlattıkları bombaları havai fişek gibi gösterdiniz.

Bu katillerin kanlı eylemlerini mazur göstermek için insan hakları dediniz, ileri demokrasi dediniz.

Be hey gafiller ve be hey hainler!

Bomba atmak, insan öldürmek, çocukların canına kıymak, eşleri yalnız bırakmak, anneyi evladından ayırmak, babayı oğul kokusuna hasret bırakmak ne zamandan beri insan hakları kapsamına alındı.

Cinayetin, katliamın, vatanı bölüp satmanın demokrasi ile ne ilgisi var? Oy alıp şuraya veya buraya seçilmek insana suç işleme özgürlüğü mü veriyor?

Kulaklarınız tıkalı mı sizin; yoksa hoşunuza mı gidiyor? Bakın her kentten, her kasabadan, her köyden ağıtlar yükseliyor. Anaların, babaların, bacıların, eşlerin çocukların hıçkırıklarını duymuyor musunuz? Yoksa duyuyorsunuz da hoşunuza mı gidiyor?

Bomba kokusuna, akan kana doymadınız mı? Neden hala PKK hamiliği yapıyorsunuz?

HESAP VERİNİZ!

Şimdi de iktidara sesleniyorum!

Bu kanlı tablonun baş sorumlusu sizsiniz. ABD’den icazet alacağım diye, deliğe süpürmesinler diye yıllarca PKK ile sarmaş dolaş oldunuz. Açılım dediniz, çözüm süreci dediniz örgütün büyümesine, silahlanmasına, çoğalmasına göz yumdunuz.

Yetmedi, bunların liderleri ile birlikte Türk Milletine anayasa yapmaya kalktınız.  

Bu akan kanların hesabını vermeyecek misiniz?  Biliyorum, hesap filan vermek istemezsiniz ama gün gelir bu millet sizden yaptıklarınızın hesabını yargı yolu ile sorar.

Bari çıkın meydana, geçin mikrofonun karşısına, hata ettik deyin, milletten özür dileyin. Sizi kim kandırdıysa onun da adını verin de bilelim. Ve artık kimseye kanmayın.


Doğru yolu bulmak hiç de zor değil. Ayyaş dediğiniz kahramanın yaptıklarına bakın, sözlerini okuyun doğru yolu bulursunuz, kimseye de kanmazsınız. Bu millet de rahat bir nefes alır.

Hiç yorum yok: