31 Ağustos 2016 Çarşamba

ZAFER TÜRK MİLLETİNİN OLACAKTIR

Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusluk gibi davalarla başlayan Türk-Amerikan savaşı 24 Temmuz 2015 tarihinde Türk jetlerinin Kandil’i ve Kuzey Irak’taki diğer PKK hedeflerini bombalamasıyla birlikte silahlı mücadeleye dönüşmüştü.

15 Temmuz darbe girişi ABD’nin bu savaşta yaptığı en büyük hamle idi. Bu harekât darbeden çok Türkiye’yi işgal etme planının bir parçasıydı. Hedef sadece iktidar ve Erdoğan değildi. Bu hareket başarılı olsaydı,  Amerika FETO terör örgütü aracılığı ile Türkiye Cumhuriyet’ini ortadan kaldıracaktı.

Amerika başarılı olamadı ve yenildi. Yenilmeye de devam ediyor.

15 Temmuz’da Türk Ordusu Suriye topraklarına girdi. Türk Amerikan savaşı yeni bir boyut kazandı. Çünkü Türkiye aslında Suriye’ye değil Amerika’nın egemenlik alanına girmişti. Türk ordusu burada bir yandan DEAŞ ile diğer yandan PKK (PYD) ile savaşıyor.

DEAŞ da PYD de ABD’nin kurduğu ve desteklediği terör örgütleridir. PYD’nin içerisinde Amerika’nın özel birliklerinden elemanlar var. PYD’nin silahları Amerikan ve NATO silahları. O silahlarla tanklarımıza saldırıyorlar. Amerika, bu örgütleri eğitmiş, silahlandırmış, vekâlet vermiş bizim üzerimize sürmüş. Amaç Suriye’nin Kuzeyinde Akdeniz’e kadar uzanan ikinci İsrail diyebileceğimiz bir devleti kurmak.

Türk Ordusu, Türk Polisi canı, kanı pahasına Türkiye Cumhuriyeti’ni korumaya ve kollamaya çalışırken TBMM içindeki partilerin tutumu son derece yanlış.

AKP VE YANDAŞLARININ TUTUMU

AKP 15 Temmuz darbe girişimini bahane etmiş, TSK’ni zaafa düşürecek kararları uygulamaya sokuyor. Askeri okulları kapatıyor, askeri hastaneleri Sağlık Bakanlığına devrediyor. Ordunun emir komuta zincirini bozacak uygulamalar başlatıyor.

Kışlaların önünü belediyelerin çöp kamyonları ve DSİ’nin iş makinaları ile kapatmaya çalışması, darbe teşebbüsünü kendilerinin eski ortağı olan FETO örgütü yapmamış gibi halkla TSK karşı karşıya getirici demeçler vermesi son derece yanlış oldu. Ordu düşmanlığı yapıldı.

Bunlar yetmiyormuş gibi, TSK’nin ebedi başkomutanı, Mustafa Kemal Atatürk kötülenmeye kalkıldı, hakkında hakarete varan laflar edildi ve aşağılama gayretleri içine girildi.

CHP VE YANDAŞLARININ TUTUMU  

CHP ise 24 Temmuz 2015’den bu yana yanlışlıklarla dolu. Uçaklarımız Kandil’i bombalamaya başlayınca ve PKK kendi açtığı hendeklere gömüldükçe, ordumuzun ve polisimizin yürüttüğü bu vatan savaşını bazı CHP’liler AKP’nin seçim kazanmak için başlattığını iddia etti. Vatan savaşını saray savaşı olarak niteledi.

15 Temmuz darbe teşebbüsü oldu bazı CHP’liler bunun bir oyun olduğunu söyledi ve bu silahlı kalkışma bir tiyatrodur dedi.  FETO’nun ve Amerikan’ın bu kalkışmanın arkasında olduğu gerçeği halktan gizlenmeye çalışıldı.

Ordumuz Türkiye bölünmesin diye  Suriye sınırını geçerek Amerikan egemenliği altındaki topraklar girdi, bazı CHP’liler Türkiye bataklığa saplanacak, DEAŞ ile mücadele Türkiye içinde yapılsın, Türkiye Suriye’den bir an önce çıksın demeye başladı.

CHP adına verilen demeçlerde Amerikan emperyalizminden, Kürt koridorundan, ABD’nin Türkiye’yi bölme planlarında hiç bahsedilmedi. Bu mücadelenin Türk-Amerikan savaşı olduğu halka anlatılmadı. Tek yaptıkları şey Erdoğan düşmanlığı, biraz da PYD savunuculuğu, o kadar.

ZAFER BİZİMDİR

Türk-Amerikan savaşı elbette bizim zaferimiz ile sona erecektir. Türk milleti ve onun silahlı güçleri olan askerlerimiz ve polislerimiz Cumhuriyeti sonsuzluğa kadar koruyacak güçtedir.


Bu siyasi partiler ya bu savaşın gereğini yaparlar ya da milletimiz eninde sonunda milli hükumetini kurar ve zaferi kazanır.

Hiç yorum yok: