31 Temmuz 2016 Pazar

SEN ÖNCE AKP’Yİ KAPAT

AKP İktidarı suçluyu buldu ve ilan etti. FETO terör örgütünün Amerikan’ın desteği ile yaptığı darbe girişiminin sorumlusu ve suçlusu Harp Okulları dâhil askeri okullarmış ve TSK imiş.  

AKP bu okulları kapattı veya bakanlıklara bağladı. Sorun da çözülmüş oldu. 15 yıllık iktidarda olan AKP’nin ise hiç suçu ve sorumluluğu yokmuş!..

Bize kalırsa bu darbe girişiminin baş sorumlusu 15 yıldır iktidarda olan ve FETO terör örgütüne “ne istediyse veren”, kadrolaşmasına göz yummanın ötesinde destekleyen, mevki, makam sahibi yapan, mali yönden güçlenmesine göz yuman Erdoğan ve AKP iktidarıdır.
Sorumlu kurumlar kapatılacaksa ilk kapatılacak olan kurum AKP’dir. Ülkeyi 15 yılda getirdikleri durum ortada iken başka suçlu aramaya gerek yok.

15 YILIN SONUNDA TÜRKİYE CUMHURİYETİ

EY AKP!

15 yıldır iktidardasın; bu sürenin sonunda Türkiye’nin durumunu 3-5 kelime ile özetlemek mümkün: Kan, barut, gözyaşı, yoksulluk, yolsuzluk ve yobazlık…

Neler yapmadın ki!...

Etnik kökenleri, mezhepleri ileri sürdün milleti ayrıştırdın. Ağzından “Türk Milleti” sözü bir türlü çıkmadı.

“Açılım” dedin, “çözüm” dedin Güneydoğu’yu PKK’ya teslim ettin. Kahraman askerlerimiz, polislerimiz PKK’yı temizlemek için her gün birkaç şehit verir hale geldi. “Analar ağlamasın” dedin ağlamayan ana kalmadı.

“Kindar ve dindar” nesiller yetiştireceğim dedin, yetişen bu kindar ve sözüm ona dindar hainler Amerikan ajanı oldu, Türkiye Cumhuriyeti’ni ABD’ye teslim etmeye kalktı.

Bakanlıklara, okullara, üniversitelere FETO terör örgütünün adamları yerleşirken seyrettin hatta destekledin.

Yolsuzluğu, haksızlığı halkın gözünde meşru hale getirdin. Yandaşları zengin, halkı fakir ettin.

Borçlanma ve kara para ekonomisi uyguladın; devleti, milleti borç batağına soktun. Türk Milletine ait ne varsa özelleştirme adı altında yabancılara, yandaşlara sattın.

Uyguladığın dış politika ile bütün komşuları bize düşman kıldın.  Suriye’de, Irak’ta terör örgütlerini destekledin,  akan kanlara, akan gözyaşlarına ve sürgünlere ortak oldun.

Yargı bağımsızlığını ve tarafsızlığını yok ettin. Savcılık yapmaya kalkıp, TSK’nin güzide subaylarını, aydınlarımızı, yazarlarımızı FETO örgütü ile birlikte hapse attın.

Baskı ile tehdit ile medyayı ele geçirip halkın haber alam özgürlüğünü kısıtladın. Milletin parası ile görev yapan TRT’yi partinin organı haline getirdin.

Fabrika yapacağına, tarımı ve hayvancılığı geliştireceğine AVM yaptın, “residence” yaptın, “tower” yaptın. Türkiye’yi ithal mala boğdun. Eti, samanı dışardan alır hale getirdin.

Evet!  Bütün bunları sen yaptın. Şimdi de sorumluğu başka kurumlara ve başka kimselere yükleyip işin içinden sıyrılmaya kalkıyorsun.


15 yılın sonunda gelinen bu noktada tüm sorumluluk sana ait. Bu durumda eğer bazı kurumlar kapatılacaksa sen önce AKP’yi kapat, kapat ki millet bir rahat yüzü görsün. 

Hiç yorum yok: