18 Temmuz 2016 Pazartesi

AMERİKA YENİLDİ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ KAZANDI


15 Temmuz Amerikancı-Fethullahçı Terör Örgütü (FETO) Türk Milleti’nin bağımsızlığına ve egemenliğine karşı bir darbe girişiminde bulundu. Amaçları bağımsızlığımızı ve milli egemenliğimizi yok etmek ve Türkiye Cumhuriyetini tam anlamıyla ABD’nin uydusu haline dönüştürmekti.

Bu Amerikancı darbenin birinci hedefi PKK’yı hendeklere gömen Türk Ordusu’nu dize getirmekti. Bu nedenle öncelikle komutanlar hedef alındı.

Bu darbenin arkasında ABD ve diğer emperyalist güçlerin olduğu açık bir şeklide ortadadır. Zamanlama çok önemlidir. Amerika’nın kara gücüm dediği PKK Türk Silahlı kuvvetleri ve emniyet mensuplarımız tarafından hendeklere gömüldü, büyük ölçüde tasfiye edildi.

Bozulan Rus ve Suriye ilişkilerinde düzelme sağlayacak önemli gelişmeler oldu.

Türkiye Suriye’nin kuzeyinde ABD ve İsrail tarafından oluşturulmaya çalışılan Kürt Koridoruna şiddetle karşı çıktı.

FETÖcüler, ordudan, yargıdan ve emniyetten temizlenmeye başlandı.

Bütün bu gelişmeleri kabullenemeyen ABD zamanın geldiğine inanarak kendisine bağlı hainleri kullandı ve bir darbe girişimi başlattı. Bu darbe girişimi kahraman ve vatansever asker-polis-millet dayanışması ile bastırıldı. CIA’nın hesapları tutmadı.

ABD yenildi ve 16 Temmuz sabahı Türkiye çok daha aydınlık bir güne merhaba dedi.

PSİKOLOJİK SAVAŞ

Darbeyi planlayanlar silahlı kalkışma ile birlikte bir psikolojik savaş da başlattılar. Bu darbe girişiminin arkasında Amerika olduğu gizlemek için “Bu darbe değil, Tayyip Erdoğan’ı güçlendirmek için yapılan bir senaryodur dediler.

Bu yalanın amacı FETO’yu ve CIA’yı temize çıkarmaktı. Onları gizlemek ve hedef saptırmaktı. Oysa bu iddianın yalan olduğu şunlardan belliydi:

Genel Kurmay Başkanı ve tüm kuvvet komutanları rehin alınmıştır.

Onlarca yüksek güvenlikli merkeze aynı anda operasyonlar yapılmıştır.
Binlerce Fetöcü subay, binlerce masum er ve erbaşı kullanarak tarihin en kanlı askeri darbelerinden birini gerçekleştirmeye çalışmıştır.

Kurtuluş Savaşı'nda bile bombalanmayan TBMM bombalanmıştır.

Emniyet Genel Müdürlüğü, MİT binası başta olmak üzere devlet binaları savaş uçakları ve silahlı helikopterlerle vurulmuştur.

Darbeciler pek çok yerde sivil halkın üzerine tanklarını sürmüş, silahsız halkın üzerine ateş açmıştır. 200'ün üzerinde polis ve vatandaşımız ölmüştür, binin üzerinde yaralımız vardır.

Böylesi büyük ve iyi planlanmış bir harekâta kurmaca-oyun demek mümkün değildir. Söz konusu olan çok kapsamlı ve büyük bir darbe girişimidir. Bu büyüklükte bir oyunu planlamaya ve gerçekleştirmeye Erdoğan’ın gücünün yetmeyeceği açıkça bellidir.

Türk Milleti bu yalanlara kanmamalı ve yapılmak istenen darbenin bir ABD planı olduğunu bilmelidir.


ABD’nin projelerine karşı dini inancı, mezhebi, etnik özelliği, oy verdiği parti, asker, sivil ayırımı yapmadan, bir ve beraber olarak karşı durmalıyız. Unutmayalım ki,  bu karşı duruş yeni bir bağımsızlık mücadelesidir.

Hiç yorum yok: