4 Temmuz 2016 Pazartesi

AMERİKA VE İSRAİL’İN KANLI ELLERİ

Amerika ve İsrail’in kanlı elleri ülkemizde kol geziyor.  Bombalar patlatıyor, roketler atıyor, kuşun sıkıyor. Askerlerimizi, polislerimizi, insanlarımızı şehit edip çocukları babasız, annesiz bırakıyor. Babalar, anneler evlatsız, bacılar erkekler kardeşsiz kalıyor.

Bu kanlı eller sadece terörist olarak değil, bazen siyasetçi olarak da karşımıza çıkıyor. Federasyon, diyor, yerel özerklik diyor, başkanlık diyor ülkeyi parçalamanın yollarını açıyor. Türk milletini anayasadan silmek, milli devleti yok etmek istiyor. Amerikan’ın maşası bu eller bazen iktidar partisinde, bazen muhalefet partilerinde bize karşı mücadele etmeye kalkıyor.

Bu kanlı eller karşımıza bazen yazar, gazeteci olarak karşımıza çıkıyor; insan hakları, ileri demokrasi, azınlık hakları, etnik kimlikleri tanıyalım diyor, ABD’nin ekmeğine yağ sürüyor, bölüp parçalama projesine hizmet ediyor.

Bu kanlı eller bazen karşımıza hakim, savcı, polis olarak çıkıyor; askerlerimizi, aydınlarımızı, siyasetçilerimizi, gazetecilerimizi, vatan severlerimizi, Atatürkçülerimizi kumpaslarla, komplolarla, sahte kanıtlarla tutsak edip zindanlara atıyor.

Bu kanlı eller bazen cemaat, bazen F tipi örgüt olarak karşımıza çıkıyor.  Çocuklarımızın, gençlerimizin beynini yıkıyor, ABD’ye, İsrail’e ajan yapıyor.

Bu kanlı eller bazen karşımıza sivil toplum örgütü, meslek odaları, sendikalar olarak çıkıyor; insanlarımızı kendi ülkesine, milli değerlerimize, ulusal çıkarlarımıza düşman hale getiriyor.

MİLLİ DAYANIŞMA PROGRAMI

Saldırı çok yoğun. Bu saldırıya ancak Türkiye halkı olarak Türk Milleti kimliği altında birleşip, milli dayanışma içerisinde karşı durabiliriz. Bize her şeyden önce milli dayanışma gerekli. VATAN PARTİSİ yakın zamanda bir “MİLLİ DAYANIŞMA PROGRAMI “ ilan etti. Bu programın ana hatları şöyle:

1.    Devletin ve milletin birliğini güçlendirmek. Halk ile Ordu ve Polis arasındaki bağları pekiştirmek. ABD’nin Türkiye’de Bölücü Teröre teslim olacak bir hükümet kurma planına karşı en geniş cepheyi oluşturmak.

2.    Bölücü ve yobaz terörüne karşı Suriye, Lübnan, Irak, İran, Azerbaycan, Mısır ve Rusya ile işbirliği için, her düzlemdeki yapıcı faaliyetleri sonuca ulaştırmak. Batı Asya ülkelerinin her alanda ortak harekâtıyla Güney sınırımızda ABD-İsrail Koridorunun açılması girişimini bozguna uğratmak.

3.    Emperyalizmin bölünmeyi dayatan ekonomik tehditlerine karşı millî direnci güçlendirmek amacıyla Üretim Ekonomisinin kurulması için çalışmak. AKP iktidarının milletin büyük çoğunluğunu oluşturan emekçilerin ekonomik durumlarını zayıflatacak uygulamalarını önlemek.

4.    Türk milletini Anayasadan çıkartmak, özerklik, cemaatlere yaşam tarzı özgürlüğü, müftülere nikâh kıyma yetkisi ve Başkanlık Rejimi gibi milleti bölen ve iç cephede çatışma kışkırtan girişimlerden vazgeçilmesini ve Atatürk Devrimi karşıtlığına son verilmesini sağlamak.

5.    Vatan Savaşı veren Türk Ordusuna, komutanlarına ve polisimize karşı bozguncu propagandayı etkisiz kılmak.

6.    Bölücü Terör Örgütünü temsil eden HDP’nin derhal kapatılması ve bölücülük suçu işleyen HDP milletvekillerinin dokunulmazlığının derhal kaldırılması için yasal süreçleri sonuca ulaştırmak.

7.    Suriye’nin kuzeyinde ABD-İsrail koridorunun açılması amacıyla kullanılan İncirlik üssünü ve Diyarbakır üssünü ABD uçaklarına ve askerine kapatmak.

Amerika ve İsrail’in kanlı ellerinin bu ülkeden çekip gitmesi için başka çare kalmamıştır. Tüm vatandaşlarımızı bu çok önemli programı uygulamak için birlikte hareket etmeye davet ediyorum.


Bu mücadelede zafer Atatürk’ün devrimci yolunda ilerleyenlerin olacaktır; sonuçta Türk milleti kazanacaktır. 

Hiç yorum yok: