6 Haziran 2018 Çarşamba


SAKIN ALDANMAYIN!

 Bu ülke Allah ile aldatanlardan çok çekti. Allah, bismillah, maşallah deyip, gösterişli namazlarla milleti kandırıp iktidara geldiler. Sözüm ona dindarlardı ama Müslümanları katlederek vatanlarına, yer altı ve yer üstü servetlerine el koymak için Irak’a, Suriye’ye Libya’ya müdahale eden Amerika’nın projelerine eş başkanlık yaptılar.

 Yetmedi, açılım, çözüm süreci adı altında uyguladıkları politikalarla PKK’yı azdırıp, üzerimize saldılar. Güneydoğu’muzu eşkıyaya teslim ettiler. Onların hendekler açmasına, silahlanmasına, bombalar patlatmasına, yöre halkını haraca bağlamasına, asker sivil demeden insanlarımızı katletmesine izin verdiler.

 Yetmedi, Amerika’nın öngördüğü ekonomik programı uygulamaya devam edip, ilkeyi borç batağına gömdüler. Yolsuzluklar arttıkça yoksulluk da arttı. Gelir dağılımı bozuldu, fakir daha da fakirleşti. Devlet parası ile müteahhit zengin edildi.

 Allah adı dillerinden düşmedi ama bunların iktidarında en büyük zulmü Müslümanlar gördü.

 SIRA ATATÜRK’DE

 Allah ile aldatanlardan çektiğimiz yetmiyormuş gibi şimdi de karşımıza Atatürk ile aldatanlar çıktı. Dillerinde Atatürk var ama fikirlerinde, programlarında Atatürk yok. Peki ne var derseniz, söyleyelim:

 Amerika var, Amerika’nın dayatmalarına teslimiyet var, eş başkanlık arzusu var.

Amerika dayatıyor; kurmak istedikleri, adı Kürdistan olacak olan ikinci İsrail devletinin oluşmasına engel olmayın, yardımcı olun diyor. Türkiye’yi bölmek ve kukla devleti kurmak için PKK ve YPG’yi kullanıyor. Bunların siyasetteki uzantısı da HDP. HDP’nin meclise girmesi demek PKK’nın meclise girmesi demektir. Bu hata dün yapıldı, bugün de yapılmak isteniyor. Ve bunu Atatürkçüyüm diyenler yapıyor.

Atatürk’ün en büyük özelliği emperyalizme karşı olmasıdır. Cumhuriyet’i emperyalistlere ve onun ülke içindeki güçlerine karşı bir savaş vererek kurdu. Emperyalizmin şimdiki temsilcisi Amerika’ya karşı durmadan bu Cumhuriyet’i koruyamayız. Ben Atatürkçüyüm, ben solcuyum, ben ulusalcıyım diyenlerin birinci görevi de Cumhuriyet’i korumak ve kollamak olmalıdır.


Amerika’nın kurup şu veya bu şekilde yönetip yönlendirdiği HDP’ye oy verin diye çığırtkanlık yapmak, Demirtaş’ı hükümete sokmaya çalışmak sonra da Atatürkçü geçinmek bir aldatmacadır. Halkımızı Atatürk ile aldatmaya kalkanlar Erdoğan’ı yerinden edemezler.

CHP’NİN SON HALİ

CHP’nin Seçim Bildirgesi’ni bilmem okudunuz mu? Okursanız, Atatürk’ün izinde ve yolundayız diyen olan bir partinin ne hale geldiğini görürüsünüz. Amerikalı yetkililer yazsa böyle yazardı.

Yerel Özerklik Şartı’ndaki çekinceleri kaldıracaklarmış, Anadilde eğitim yapacaklarmış, kent, köy ve yer isimlerini değiştirip, eskiye döneceklermiş. Dersim katliamı ve Ermeni soykırımı iddiaları ile ilgili mecliste komisyon kurup araştırma yapacaklarmış.

Bunlar yetmiyormuş gibi, HDP’li birisini de cumhurbaşkanı yardımcısı yapacaklarmış. Yani PKK’yı meclise soktukları yetmiyor, bir de hükümete ortak edeceklermiş. Atatürk devlete karşı isyan edenlere böyle mi davrandı?

Bu programın, bu kafanın, bu düşünce yapısının karşılığı Atatürkçülük değil, Amerikancılıktır.

Halkımızı uyarıyoruz: Ne Allah ile aldatanların ne de Atatürk ile aldatanların peşinden gitmeyin. Bu şekilde Cumhuriyet’e ve vatana sahip çıkamazsınız.

Hiç yorum yok: