11 Haziran 2018 Pazartesi


SİLAHLI SALDIRI SİLAHLA ÖNLENİR

Bir büyük sorunla karşı karşıyayız. Vatan bütünlüğümüze saldırı var. Bir vatan savaşı veriyoruz. Her gün birkaç vatan evladı bu savaşta ülkesini korumak için şehit olup toprağa düşüyor.  Bayrağımızın rengi giderek daha da kızıllaşıyor.

Sorun, terör sorunu, sorun vatan sorunu; tehdit doğrudan ülke bütünlüğüne yönelmiş durumda. İşte bu duruma Sayın İnce isim bulmuş, sorunun nasıl çözüleceğini de özetlemiş:

“Bu sorunu nasıl çözeceğiz adını da koyalım ‘Kürt sorunu’… Bir, Kürtler diyor ki ‘Kürtler onure edilmek istiyor’… Türklerin de kaygıları var. Türklerin kaygılarını gidereceğiz, Kürtleri de onure edeceğiz. İki, samimi olacağız. Yalan yok, gizli kapaklı görüşmeler yok. Çözüm Millet Meclis’i, başka bir yer değil.”

Ne kolay değil mi? Kürtleri onure et, meclisten de kanun çıkar. Sorun hemen çözülür. İnce çocuk mu kandırıyor? Bu sözler milleti ahmak yerine koymaktır.

KÜRT SORUNU DEĞİL, BOP SORUNU

Bu sorun bir Kürt sorunu değildir. Çünkü sorunun kaynağı Kürtler değildir. PKK da Kürtlerin temsilcisi değil, Amerika ve  İsrail’in paralı askeridir.  

Sorunun kaynağı ABD’nin BOP’dir. Amerika 22 devletin sınırların ve yönetimlerin değiştireceğini ilan etmiştir ve eğitip, silahlandırıp donattığı PKK’yı üstümüze salmıştır. Amaç Güneydoğumuzu, Kuzey ırak ve Kuzey Suriye’yi içine alan bir kukla devletin kurulmasıdır. Bu devletin adına Kürdistan denilmesine bakmayın aslında bu ikinci İsrail devletidir.

Amerika kara gücüm dediği PKK/PYD’ye binlerce ton silah vermiştir ve vermeye de devam ediyor. Verdiği lojistik destek yetmiyormuş gibi, bu örgüt mensuplarını maaşa da bağlamış durumda. Geçen sene 10 000 militana maaş veren Amerika bu sene bu rakamı 65 000’e çıkarmış durumda.

Sayın İnce Kürtleri onure edecek, meclisten de kanun çıkaracak Amerika ve İsrail de Türkiye’yi, Suriye’yi ve Irak’ı bölmekten vaz geçecekler, Türkiye’ye ve Batı Asya ülkelerine huzur gelecek. Çocuk masalı gibi…

BİZ BU FİLMİ GÖRMÜŞTÜK

Sayın İnce ve CHP bir film çevirmek istiyor ama biz bu filmi daha önce görmüştük. Sayın Erdoğan ve AKP bir Amerikan projesi olarak iktidar oldu, PKK/HDP’yi muhatap alıp çözümler üretmeye kalktı.

Sonuç: Kazılan hendekler; toplanan haraçlar; kurşunlanan bebekler, öğretmenler, mühendisler, işçiler; PKK zulmüne terkedilmiş halk; bayrak yere düşmesin diye toprağa düşen kahraman Mehmetçikler, polisler; gözyaşları, barut kokuları, patlayan bombalar ve akan kanlar.…

Hadiseye doğru teşhis koyalım. Bu bir emperyalist saldırıdır. Bu saldırı silahlıdır ama psikolojik ve ekonomik yanı da vardır. Bu saldırı öncelikle silahla bertaraf edilir ama psikolojik cephe de ihmale gelmez.

PSİKOLOJİK SAVAŞA DİKKAT!

Emperyalizm, psikolojik savaş yürüterek, PKK/HDP’yi ve eş başkanları Demirtaş’ı masum göstermeye çalışıyor.

PKK’yı hükümete ve meclise sokarsanız sorun büyür. Sayın İnce’nin ve CHP yetkililerinin Demirtaş’ı veya başka bir HDP’liyi başkan yardımcısı yapacaklarına dair beyanları ise umarız bir gafletin sonucudur ve o kadardır.

Atatürkçüyüm, solcuyum, devrimciyim, milliyetçiyim, Türkçüyüm diyorsanız önce Amerika ve İsrail emperyalizmine ve onun işbirlikçilerine karşı olmanız gerek.

Bu sorun sahnede komedyenlik yapmakla veya tülbent sallamakla çözülmez.

Hiç yorum yok: