17 Mayıs 2018 Perşembe


ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ

Amerika başta Türkiye olmak üzere Batı Asya ülkelerine saldırıyor ve yeni saldırıların hazırlığını yapıyor.

Amerika’nın esas hedefi Türkiye; bölüp parçalamak ve Kürdistan isimli ikinci İsrail devletine toprak almak istiyor. Açık ve net yazalım: Vatan bütünlüğü tehdit altında.

Mevcut iktidarın ve Erdoğan’ın yanlış uygulamaları tehdidi büyüttü, Perinçek hariç, diğer cumhurbaşkanı adayları ise Amerika projelerine hayır diyecek halde değiller.

DÜŞMAN AMERİKA!

Amerika’nın Türkiye’yi bölmek için yaptığı hazırlıklar Vatan Partisi’nin Seçim Bildirgesi’nde açıkça yazılıyor:

“ABD yönetimi, Bölücü Terör Örgütünü ve yasal kollarını desteklemeye, eğitmeye, silahla donatmaya devam ediyor. Geçen yıllarda ABD bütçesinde 10 bin PKK ve IŞİD elemanı maaşa bağlayan tahsisat konuyordu. Önümüzdeki yıl 65 ine çıkartıldı. CIA şefleri Selahattin Demirtaş’ı “Kürt Mandelası” yapacaklarını ilan ettiler.

ABD, İsrail, Yunanistan ve Güney Kıbrıs, 19 Mart-29 Mart 2018 tarihleri arasında Doğu Akdeniz’de Türkiyemizi hedef alan askerî tatbikat yaptılar.
İsrail, Yunanistan ve Güney Kıbrıs başbakanları, 8 Mayıs 2018 günü Güney Kıbrıs’ta buluştular ve Doğu Akdeniz doğalgazına elkoyma yollarını görüştüler. Hedeflerinde Mavi Vatanımız var. Deniz kaynaklarımızı tehdit ediyorlar.

ABD, Ermenistan’da bir Turuncu Darbe tezgâhlayarak Nikol Paşinyan’ı iktidar koltuğuna oturttu. Türkiye, Kafkaslar’dan da baskı altına alınıyor.

ABD, İran ile Nükleer Anlaşma’dan çekildiğini açıkladı. Trump, İran’a karşı silahlı uygulamalarda bulunacağını belirtti. Tehdit, yalnız İran’a değildir. Türkiye de hedef tahtasında.

ABD’nin Türkiye’ye yönelik kargaşalık planları açık açık konuşuluyor.

Tayyip Erdoğan yönetimi çıkmazdadır.

Sözde “Millet İttifakı” ise, ABD’nin kaos planı içindedir.

Cumhurbaşkanlığı ve TBMM Seçimlerine bu ortamda gidiyoruz.”

MUHALEFETİN ADAYLARI

Amerika’nın başını çektiği Batı İttifakı Türkiye’yi bölmek ve sömürmek için bu denli saldırırken ve saldırının şiddetini artıracağına dair kanıtlar ortada iken Sayın İnce bir televizyon kanalında sorulan sorulara şöyle cevaplar veriyor:

“ Soru: Kürt bir başkan yardımcısı yapacak mısınız?
Cevap: Elbette yapacağım. Kürt Başkan yardımcım da olacak, muhafazakâr yardımcım da
Soru: Kürt sorunu bu ülkenin en büyük sorunu. Açılım politikaları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap: Açılım gibi çağdaş çözümleri, Türkiye'nin en gerici partisi olan AKP yapmaya kalktı ve elbette olmadı. Böyle çağdaş ve cesur adımları biz atabiliriz.
Soru: Eğitim sisteminizde herhangi bir ideolojiye yer olacak mı?
Cevap: Hayır
Soru: Kürtlerin anadilde eğitim talepleri var, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevap: Bu konuda elbette bir fikrim var fakat burada bunu açıklamayı doğru bulmuyorum. Bu meseleyi pedagoglar ele almalı ve kamuoyu önünde tartışılarak çözülmeli.”

YENİ BOP EŞ BAŞKANI, YENİDEN AÇILIM

Bu ifadelerden anlaşılacağına göre İnce cumhurbaşkanı olursa Demirtaş ve Karamollaoğlu başkan yardımcıları olacak. Birlikte “Kürt sorunu”nu açılım yaparak çözecekler.

Nasıl bir açılım yapacaklar da Amerika silahlandırdığı ve eğittiği PKK/YPG’yi üstümüze salmaktan vaz geçecek. Bunlara verdiği binlerce ton askeri malzemeyi geri alacak.

Amerika, adı Kürdistan, başkenti de Diyarbakır olan ikinci İsrail devletini kurmayı kafaya koymuş. Bunu gerçekleştirmek için askerlerini ve silahlı örgütleri kullanıyor. Bu tabloya “Kürt “sorunu” demek en azından gaflettir. İnce’yi birlerinin uyarması gerekir.

Sayın Akşener ve Sayın Karamollaoğlu da Demirtaş’a özgürlük istemiş. Aynı isteği CIA ajanı Henry Barkey de dile getirmiş. Amerikalının bunu istemesi normal de bizimkilere ne oluyor? Bu adamın neye ve kime hizmet ettiği gün gibi ortada iken bu isteğin arkasında ne var? Amerika’ya selam mı var? Yeni BOP eş başkanı adayları çoğaldı galiba!

Öyle anlaşılıyor ki, Türkiye’nin içinden geçtiği bu zor dönemde tek tutarlı ve gerçekçi lider Sayın Perinçek. Umarız halkımız bu gerçek doğrultusunda oy kullanır.


Hiç yorum yok: