14 Mayıs 2018 Pazartesi


SAYIN İNCE NEREYE KOŞUYOR

Konunun tam anlaşılması için öncelikle iki tespit yapalım:

Birincisi, Amerika Türkiye dahil 22 ülkenin sınırlarının ve yönetimlerinin değiştirileceğini resmi ağızlardan açıkladı. Bunu gerçekleştirmek için önce Irak müdahale etti. Daha sonra PKK, Işid ve Rl Kaide gibi terör örgütlerini donattı, eğitti ve Başta Türkiye olmak üzere Batı Asya ülkelerinin üzerine saldırttı. Yetmedi FETÖ’yü kullanarak Türkiye’yi işgal etmeye kalktı. Yüz binlerce insanın ölümüne neden oldu.

İkincisi, Türkiye’yi bölmek için Amerika’nın kullandığı eli kanlı PKK sadece dağdaki teröristlerden ibaret değildir. PKK’nın siyasi parti görünümündeki uzantısı da HDP’dir. HDP’nin eş başkanı Demirtaş, işte bu nedenle tutuklu olarak yargılanmaktadır.

Bu tespitler ışığında Sayın Muharrem İnce’nin Demirtaş’ı ziyaret etmesi ve ona başarılar dilemesi tam bir skandaldır. Demirtaş’ın başarısı PKK’nın ve Amerika’nın başarısı demektir. Ülkenin bölünmesi demektir.

Cumhuriyeti kuran partinin geldiği son noktayı göstermesi açısından da çok acıdır: Cumhuriyeti yıkmak için kan döken bir örgüt ve CHP el sıkışıyor.

Muharrem İnce’nin şu söylediklerine bakın: "Adayın biri hapiste, diğerleri propaganda yapıyor, bu doğru değil. Demirtaş Kürt diye, 'Bırak ona ne olursa olsun mu' diyeceğiz. Böyle bir şey olmaz, bunları doğru bulmuyorum".

Muharrem İnce şunu bilmiyor mu ki böyle laflar ediyor. Bilmesine biliyordur da başka hesapları var demek ki… Unutanlara biz gerçekleri hatırlatalım:

DEMİRTAŞ KÜRT OLDUĞU İÇİN YARGILANMIYOR

Demirtaş Kürt olduğu için değil, silahlı terör örgütüne üye olmak, örgüt adına suç işlemek, Türkiye Cumhuriyeti'ni alenen aşağılamak, terör örgütü propagandası yapmak, Türk milletini, Cumhuriyet'i ve TBMM'yi alenen aşağılamak, Cumhurbaşkanı'na hakaret, devletin askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılamak suçlarından yargılanıyor.


Kürt olduğu için yargılanıyor demek ise tam bir bölücülüktür. Bu ülkede hiç kimse etnik kimliği yüzünden yargılanmıyor. Yargılananlar yaptıklarının hesabını veriyor.

Demirtaş’ın şu sözleri de hafızalarımızda duruyor:

''Pkk sizi tükürüğü ile boğar''

''Bu halk önderimiz Apo'nun posterini Kürdistan'a asamayacak da nereye asacak?''

''Daha önder Apo'nun heykekini dikeceğiz,heykelini''

“Türk ordusu işgalcidir, Afrin’de sivilleri öldürüyor.”

“YPG Fırat’ın batısına geçecek. Hepiniz mal mal bakacaksınız.

Bu sözlere ek olarak, PKK liderleri ile terörist kıyafetler içinde çektirdiği fotoğraflar da cabası…

SAYIN İNCE MESAJ VERİYOR

Sayın İnce bunları bilmez mi bilir elbette ama bir yerlere mesaj vermeye çalışıyor. Mesajı verirken de Demirtaş’ı ziyaret ediyor.

Aslında Demirtaş’ı değil, onun şahsında Amerika’yı ziyaret ediyor. Amerika’ya ben BOP’un yeni eş başkanı olabilirim mesajını veriyor.

İnce oldukça büyük bir yanlış yola girmiştir. Bu millet eski BOP eş başkanından çok çekti, yenisine izin vermez. İnce bu politikasını devam ettirirse cumhurbaşkanı olmayı bırak ikinci tura bile kalamaz. Böyle yanlış politikalar Erdoğan’ın işine yarar.

Umarız Sayın İnce, öncelikle şehitlerimizin yakınlarından ve sonra da tüm Türk milletinden özür diler ve bu bölücülüğe ve Erdoğan’ı makamında tutmaya hizmet eden politikalarından vaz geçer.

Hiç yorum yok: