8 Haziran 2016 Çarşamba

TERÖR VAR ÇÜNKÜ!

Sürekli gelen bomba ve şehit haberleri ile kalbimiz kan ağlıyor. Terör her yanda bombalarla, mermilerle, roketlerle dağ gibi yiğitlerimizi bizde koparıp alıyor. Büyük bir terör saldırısı altındayız.

Terör var çünkü Batı bize Sevr’i yeniden dayatıyor;

Terör var çünkü Batı bizi bölmek istiyor;

Terör var çünkü Batı sadece bize değil, bölgedeki tüm milli devletleri parçalamak istiyor;

Terör var çünkü Amerika BOP projesini yürürlükte tutuyor;

Terör var çünkü Batı Türkiye’nin siyasi, ekonomik, ticari programlarını kendisi belirlemek istiyor;

Terör var çünkü Batı Türkiye’yi sömürmek istiyor;

Terör var çünkü en büyük terör örgütünün arkasında ABD, İsrail ve AB’ne dâhil ülkeler var. Onlar PKK’yı destekliyor, onlar silahlandırıyor, onlar besliyor.

ASIL SORUMLU BELLİ

Türkiye bu durumda iken en çok ihtiyaç duyduğumuz şey elbette milli birlik ve kardeşliktir. Başta Cumhurbaşkanı olmak üzere yöneticilerimize düşen görev de bu birlik ve kardeşliği sağlamaktır. Oysa Erdoğan ne yapıyor? CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu’na “kanı bozuk” diyor. Hem de TBMM önünde tarafsız kalacağına dair söz vermesine rağmen.

CHP’nin son yıllarda benimsediği politikaları asla tasvip etmememe rağmen Sayın Kılıçdaroğlu’na bu şekilde hitap edilmesini asla doğru bulmam. Bu sözü en son söyleyecek kişi Erdoğan olmalıydı.

Ben Gürcü’yüm, eşim Arap diyen o.

Türk milletini etnik temelde bölmeye çalışan o.

Bölücü terör örgütünün eli kanlı başkanı ile Türk milletinin geleceğini belirlemeye kalkan, Türk Milletine bu katil ile anayasa yapmaya kalkan o.

Terör örgütünün türkücüsünü dinleyip alkışlayan o.

Terör örgütü mensuplarını aklamak için çadır mahkemeleri kurup özel hâkimler yollayan o.

Büyük Kürdistan hayali ile ABD’nin kuklası olmuş Barzani ile el ele tutuşan, onunla ekonomik işbirliği yapan o.

PKK’nın hendekler kazıp, bombalar depolamasına izin veren o.

Türkiye Cumhuriyeti’nin laiklik, hukuk devleti olma, milli devlet olma gibi temelleri ile oynayan o.

Milleti laik-dindar, Alevi- Sünni ayırımına tabi tutan o.

ABD’nin cemaat isimli piyonları subaylarımızı, aydınlarımızı, bilim adamlarımızı tutsak ederken davaların savcısı olan o.

Bütün bunları yapan bir insan kalkıyor, şehit cenazesine katılmak için gurup toplantısını iptal edip cenaze merasimine katılan bir parti liderine “kanı bozuk” diyebiliyor. Kabul edilecek bir söz değil.

Açık ve net yazıyorum: Türkiye’nin bu kanlı ortama taşınmasının ve bölücü örgütün bu denli güçlenmesinin baş sorumlusu Erdoğan’dır.


2002 de terörü sıfırlamış olarak devraldığı ülkeyi, her gün teröre 3-5 şehit verdiğimiz ülkeye döndürdü. Erdoğan gitmeden, onun yönetimi son bulmadan ne terör sona erer ne de Türkiye Cumhuriyet’i esenliğe kavuşur. 

Hiç yorum yok: