21 Nisan 2016 Perşembe

VATAN SAVAŞI DEVAM EDİYOR, HENDEKLER DOLUYOR

Evet! Vatan savaşı devam ediyor ve hendekler doluyor, patlayıcılar tek tek etkisiz hale getiriliyor. Yargıtay’ın “Ergenekon terör örgütü” ile ilgili aldığı karar Türk Milletini bölmek için açılan bir hendeği daha kapattı.

ABD ülkemizi bölmeğe kalktı. Engel olarak gördükleri TSK, Vatan Partisi (İşçi Partisi) ve Cumhuriyet’in bekçisi aydınları yok edeceğini, susturacağını sandı. Mevcut iktidar ile işbirliği yaparak üzerlerine F tipi örgütün hâkimlerini, savcılarını, polislerini saldı. Yetmedi işbirlikçi gazetecileri kullandı.

Milleti bölmek için satılmış medyayı kullanarak hendekler açtı, içimize F tipi patlayıcılar yerleştirdi. Kahraman komutanlarımızı, aydınlarımızı Silivri zindanlarına attı.

Patlattığı ABD yapımı bombalarla Kuddisi Okurları, Ali Tatarları, Türken Saylanları, İlhan Selçukları, Uçkun Gerayları, Abdulkerim Kırcaları, Kâşif Kozanoğullarını, Murat Özenalpları, Engin Aydınları, Erhan Gökselleri, Muzeffer Tekinleri aramızdan aldı, şehit etti.

Ana ABD beceremedi, yenildi; Yargıtay’ın duvarına çarptı ve perişan oldu. Güneydoğu’da nasıl yeniliyorsa, Ankara’da da yenildi.

Kahraman Mehmetçik ve polislerimiz Yüksekova’da, Silvan’da, Şırnak’da, Nusaybin’de PKK’yı nasıl hendeklere gömdü ise, F tipi örgütü de Yargıtay ve Cumhuriyet’in hâkimleri hendeklere gömdü.

ABD artık şunu anlamalıdır: Birinci vazifesi “Türk Cumhuriyeti’ni korumak ve kollamak” olan milyonlar vardır. O milyonlar harekete geçmiştir. Aydınıyla, yazarıyla, siyasetçisiyle, askeriyle, polisiyle, gençliğiyle, harekete geçmiştir. Bu hareket ABD uşaklarının hak ettikleri cezayı alıncaya kadar devam edecektir.

HESAP SORULACAKTIR

Sıra hesap sormaya gelmiştir. Hesap sorulacaktır.

F tipi örgütün hâkimlerinden, savcılarından, polislerinden hesap sorulacaktır.

ABD güdümündeki hâkimlerin kararını alkışlayan, kahraman ordumuzu, aydınlarımızı aşağılayan, böylece işlenen suçları öven ve destekleyen gazetecilerden sözde aydınlardan hesap sorulacaktır.

“Bu davanın savcısıyım” diyen Erdoğan’dan,

“Tarihin en büyük hesaplaşmasıdır” diyen Hüseyin Çelik’ten,

“Hizaya soktuk” denen Egemen Bağış’tan,

“Türkiye bağırsaklarını temizliyor” diyen Bülent Arınç’tan,

“Kurda merhamet etmek kuzuya züldür” diyen Akdoğan’dan

“Ergenekon ve balyoz darbe hevesidir" diyen Celal Adan’dan ve onu destekleyen Bahçeli’den,

F tip örgütün hamiliğine soyunan Kılıçdaroğlu’ndan


Türk yargısı gün gelecek hesap soracaktır. O gün de yakındır. 

Hiç yorum yok: