13 Nisan 2016 Çarşamba

DİNDAR GÖRÜNÜMLÜ SAHTEKÂRLAR

Size sesleniyorum, size: Ey dindar görünümlü sahtekârlar!

Yetmedi mi bu millete, bu halka yaptığınız kötülükler? Yüzyıllardır hep kötülük yaptınız.

En büyük kötülüğü İslam’a yaptınız, Müslümanlara yaptınız. Dindar görünüp dinsizliği yaydınız. Kendi inançlarınızı İslamiyet budur diye insanlara zorla kabul ettirmeye çalıştınız.

Allah yarattı demediniz, adam yaktınız, baş kestiniz.

Osmanlı sizin yüzünüzden yıkıldı.

Medreselerden müspet ilimleri kaldırdınız, halkı cahil bıraktınız. Avrupa’nın gözünde ülkeyi “hasta adam” durumuna getirdiniz. Sizin yüzünüzden koca devlet parçalandı, küçüldü yıkıldı gitti.

Osmanlı devletini yıktığınız yetmemiş gibi şimdi de bölücülerle, emperyalistlerle, işbirlikçilerle bir olup Cumhuriyet’e saldırıyorsunuz.

YETMEZ Mİ ARTIK

Dini siyasete alet edip iktidara geliyorsunuz. Kendinizi, yandaşlarınızı zengin edip halkı yoksul bırakıyorsunuz. Ülkenin fabrikalarını, işletmelerini, ormanlarını, madenlerini, derelerini üstünden para kazanmak için yok pahasına ona buna satıyorsunuz.

Belediyelere hâkim olup imar oyunları ile ceplerinizi dolduruyorsunuz.

Ülkeye dostluk, birlik, beraberlik tohumları değil düşmanlık, nifak tohumları ekiyorsunuz. Mezhep farklılıklarını kininizin kaynağı yapıyorsunuz.

Bir gün olsun sevgi demediniz, muhabbet demediniz, aşk demediniz. Ağzınızdan sanat, resim, müzik, heykel sözcüğü çıkmadı. Konuştukça nefret saçtınız.

Bilimden korktunuz, aydınlıktan korktunuz; batıl inançlar ile kendi karanlık düşüncelerinizle toplumun hayatını kararttınız.

Sizler dünya nimetlerinin her türlüsünden, helâl haram demeden faydalandınız; milleti de ahiret ile kandırdınız.

Sadece bize değil, komşu ülkelerin insanların da hayatını kararttınız. Hristiyanlara, Yahudilere,  kızdınız ama onlarla işbirliği yapıp Irak’ın, Suriye’nin Müslüman halkının ölümüne; evlerinden, yurtlarından göç etmesine, el kadar çocukların denizlerde boğulup gitmesine sebep oldunuz.

GİDİN ARTIK

Yetmez mi artık millete yaşattığınız bu zulüm? Ülke, millet ve İslam âlemi sizden ve sizin gibilerden kurtulmadıkça rahat ve refah yüzü görmeyecek. Çekin gidin artık.

Gidin de İslamiyet de, Müslümanlar da sizin zulmünüzden, sömürünüzden kurtulsun.

Gidin de bilimin aydınlığına kavuşalım.

Gidin de yüzümüz gülsün.


Gidin de sevgiyi bulalım; dostluğu bulalım, kardeşliği bulalım.  

Hiç yorum yok: