6 Şubat 2016 Cumartesi

BÖLÜCÜ ANAYASAYA GEÇİT YOK!

Masa kuruldu, Türk Milletine anayasa yapamaya niyetli olanlar masada yerlerini aldı. Masanın dört tarafında 3 parti var bir de PKK yani HDP.

HDP’yi PKK’dan ayıran her türlü siyasi hareket yalancıdır ve hayalcidir. Böyle bir ayırım yoktur. HDP ile masaya oturmak demek PKK ile masaya oturmak demektir.

Bu masanın etrafındaki AKP’liler, CHP’liler ve MHP’liler her toplantıda HDP’liler ile el sıkışacaklar. Ellerine şehitlerimizin kanı bulaşacak. Farkında değil mi bunlar?

Türk Milleti bir yandan terör ile kanlı bir mücadele yürütürken diğer yandan milletvekilleri  teröristlerin isteklerini karşılayacak bir anayasanın temelleri atılıyor. PKK’nın istediği diyorum çünkü bu anayasada Türk milleti olmayacak, vatanın bütünlüğü olmayacak. İçinde Türk milleti olmayan bölünme anayasası olacak.

Anayasa masasını esas kuran kişi ise Sayın Erdoğan. Erdoğan, yeni bir anayasa istiyor. Parlamenter sistem kalksın, kuvvetler ayırımı yerini kuvvetler uyumuna bıraksın, başkanın çıkardığı kararnameler kanun hükmünde olsun; özetlersek astığı astık, kestiği kestik olsun. Bir nevi padişahlık istiyor yani.

AKP ise uyguladığı politikalarla terörü azdıran, teröristlerin silahlanmasına, bombalar stoklamasına, hendekler açmasına, yöre halkına zulmetmesine, haraç toplamasına, mahkemeler kurmasına izin ve destek veren kendisi değilmiş gibi şimdi bu istikrarsız ve kanlı ortamdan “Türk Ulusalcılığı”nı suçluyor. Suçlamanın amacı belli: Türk milletini anayasadan çıkarmak.

CHP ise sözüm ona, ileri demokrasi ve eşitlik vatandaşlık peşinde. Bunun için yeni anayasa istiyormuş. Eşit vatandaşlık zaten mevcut anayasanın 10. Maddesinde garanti altına alınmıştır.

10. Madde şöyle diyor: “Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir…. Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar.”

CHP’nin anladığı eşitlik demek ki bu değil. Onlar Türk kavramını etnisiteye dönüştürmek ve ülke içindeki diğer etnik gruplarla eşit hale getirmek istiyor. Yani milleti bölmek istiyor. İleri demokrasiden anladıkları da etnik kimliklere özerklik vermek olsa gerek.

MHP bölücü teröre ve başkanlığa karşı duruyor ama PKK ile aynı masada oturuyor. PKK nasıl ABD’nin bir piyonu ise, F cemaati de ABD’nin bir piyonudur ve MHP bu cemaate kucak açıyor. Dış siyasette Atlantik denetiminden kopamıyor.

Masanın etrafında toplanıp Türk Milletine anayasa yapacak olanlar işte bu partiler. Yapabilecekler mi? Hayır yapamayacaklar çünkü Türk Milleti egemenliğinin elinden alınmasına, milli birliğinin bozulmasına ve vatan topraklarının bir kısmının kaybına asla izin vermeyecektir.

Yapılmak istenen anayasa PKK’yı açtıkları hendeklere gömen kahraman ordumuzu arkadan vurmaktır. Buna izin vermeyeceğiz.

Vatan Partisi bölücü anayasaya karşı “Bölücü Anayasaya Geçit Yok” sloganı ile bir imza kampanyası başlattı. Vatandaşlarımız büyük bir kararlılık içinde bu kampanyaya imzaları ile destek oluyorlar.

Bölücü anayasaya karşı birleşme ve mücadele etme zamanıdır. Vatandaşlarımız seçimlerde hangi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar bölücü anayasaya dur demek için Türkiye cephesinde yerlerini almalıdır.

Son söz olarak şunu söylüyorum:


“Türk Ordusunun hendeğe gömdüğü PKK’yı hendekten hiç kimse ve kuruluş kurtaramaz!”

Hiç yorum yok: