1 Mart 2015 Pazar

VATANA İHANET  DAHA NASIL OLUR?

Vatana ihanet bu değilse, nedir? AKP ve PKK anlaşmış, PKK silah bırakacakmış, karşılığında da anayasa ve yazalar değiştirilip PKK’ya devlet kurması için toprak hediye edilecekmiş. Benim bu mutabakattan anladığım bu… Masanın bir tarafında Recep Tayyip Erdoğan’a vekaleten Yalçın Akdoğan, masanın diğer yanında ise, Öcalan’a vekaleten Sırrı Süreyya Önder; bu isimler tarihin kara sayfasında yerini almıştır.

Bu bir silahsızlandırma değil, tam tersine Türkiye Cumhuriyeti’ne silah doğrultmadır. Cumhuriyet’i yıkmaya kararlı olanların bu kararlarını uygulamak için tasarladıkları bir plandır. Millet aptal yerine konulmakta, anneler ağlamasın, PKK silahsızlaşıyor diye diye PKK gibi eli bebek, genç, yaşlı insanlarımızın ve Mehmetçiklerimizin kanı ile ıslanmış bir terör örgütüne vatan toprağı ve halkımızın bir kısmı teslim edilmeye kalkılıyor.

Tayyip Erdoğan’ın 400 milletvekilini neden istediği ortaya çıktı. Bu milletvekillerinin görevi şimdiden hazır; el kaldıracaklar, PKK ve AKP projesini onaylayacaklar. Anayasa değişecek, milli devlet yok edilecek, bir kukla devletin kurulmasının adımı atılacak. Ey halkım, şimdi soruyorum size: 400 Milletvekilini Erdoğan’a verecek misin? Bu oyuna alet olacak mısın? 

Yeter artık! Bu oyunları görün artık!

Anlaşılan o ki, AKP ve PKK küresel güçlerin hâkimiyeti altındadır. Emperyalizmin ülkemize olan saldırısı hız kazanmıştır. Önümüzdeki seçimler bu saldırıları sonlandırma için büyük bir fırsattır. Türkiye’yi bölmek ve Cumhuriyet’i tasfiye etmek isteyen partilere oy verilmemelidir.

Bu AKP-PKK oyununa karşı MHP ve Vatan Partisi sert biçimde tepki vermiş ve bir çağrı yaparak Cumhuriyet’i, bağımsızlığımızı ve egemenliğimizi korumaya olan kararlılıklarını dile getirmişlerdir. Cumhuriyetin kurucusu olan CHP ise, bu ihanete karşı çıkmamış ve bu mutabakatı adeta desteklemiştir. Halkımız 7 Haziran’da sandığa gidince bunları elbette dikkate alacaktır.


Eyup S. Karakaş

Hiç yorum yok: