22 Mart 2015 Pazar

AKP YAPMADI, SEN YAPTIN

AKP’ye oy veren arkadaşım, sana sesleniyorum. Sen aslında oy vermedin vekâlet verdin. AKP bir şey yapmadı, sen yaptın. Vekilin yaptığı her icraat sana yazılır. Sen yaptın kabul edilir.

Bak, ülke adım adım bölünmeye gidiyor. Dün bebek katili dediğimiz Apo şimdilerde Türk milletinin geleceğini planlıyor. TBMM’ne, hükümete emirler veriyor. Tehditler savuruyor. Hem de bunu meydanlarda Türk polisinin koruması altında düzenlenen mitinglerde yapıyor. Buna bu imkânı sen verdin. Ülkeyi sen bölüyorsun. Bebek katilini sen şımartıyorsun.

Türk Silahlı Kuvvetlerine kumpası sen kurdu. Çok değerli subaylarımızı sen tutsak ettin. Ordumuzu sen tasfiye etmeye kalktın. Aydınlarımız sen hapsettin. Yazarları, gazetecileri sen susturdun. Haber alma özgürlüğünü sen yok ettin. F tipi örgüte ne istedilerse verdin. Milletini değil, CIA’yı sevindirdin. Milletin güzide evlatlarına tuzakları sen kurdun. Yargıya güveni sen yok ettin.

Cumhuriyet’in temellerini sen sarstın. Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü’ye utanmadan sen ayyaş dedin. Atatürk’ü, sen Yezit ilan ettin.

Yoksulluğu, sefaleti sen artırdın. Gelir, fırsat ve servet eşitsizliğini sen artırdın. Parası olmayanın gittiği okula bak, parası olanın gittiği okula bak. Bu farkı sen yarattın. Yoksulun çocuğu üniversite önlerinde beklerken, zenginin çocuğu özel üniversiteleri bitirip meslek sahibi oluyor. Fakirin çocuğu üniversiteyi bitirse bile iş bulmak için aylarca, yıllarca bekliyor. Parası olan çok donanımlı, lüks hastanelerde tedavi görüyor. Parası olmayan sıralarda bekliyor. Bütün bu durumlara sen sebep oldun.

Devlet, millet borca batmış durumda. Ülke sömürge ülkesine döndü. Sürekli dış ticaret açığı veriyoruz. Açığı borçla kapatıyoruz. Sanayi üretimi yavaşladı, tarım üretimi geriledi. Dışarıdan yiyecek almazsak aç kalacağız. Bunu yapan da sensin. Ekonomiyi sen bu hale getirdin.

Kamuya ait ne varsa yok pahasına sattın. Fabrikaları, işletmeleri, bankaları, hastaneleri,  ormanları, dereleri, madenleri yok pahasına ona buna verdin. Eli zengin ettin, kendini fakir düşürdün. Devlet eliyle zengin yarattın. İhaleleri hep belirli kişilere yüksek fiyattan verip devleti zarara uğrattın.

Komşularımızla arayı sen bozdun. Irak’ta yüz binlerce insan katledilirken, Müslüman kadınların ırzına geçilirken ABD askerleri için sen dua ettin. Onlara sen yardım ettin. Suriye’nin iç işlerine karıştın,  terörü besledin, binlerce insanın ölümüne, binlerce insanın evinden yurdundan göç etmesine sen sebep oldun. Ermenistan ile iyi geçineceğim diye Azeri kardeşlerimizi sen küstürdün.

Egedeki 16 edayı sen Yunanistan’a verdin. Bak şimdi oralarda Yunan bayrağı dalgalanıyor. Bunu sen yaptın. Kıbrıs’ta Rauf Denktaş’ı sen yalnız bıraktın. Güney Kıbrıs’ı sen AB üyesi yaptın.

Rüşveti yöneticiler almadı, sen aldın, hırsızlığı vekillerin değil sen yaptın. Yalanı sen söyleyip halkı kandırdın. Bunları vekilin yaptı ama aslında sen yaptın. Vebalin çok büyük.

 Bak, senin seçtiğin Cumhurbaşkanı "aldatıldım" diyor. Aslında aldatılan o değil, sen aldatıldın; sen aldatılıyorsun. 7 Haziran senin için bir dönüm noktası olsun. Artık aldatılma, gerçekleri gör. Unutma, "sözkonsu olan VATAN ise gerisi teferruattır."


Önümüzde 7 Haziran seçimleri var. Senin kabahatin çok. Kendini bağışlatmak istiyorsan vekilini iyi seç Unutma, vekilin her yapacak olduğunu aslında sen yapacaksın. Siyaseti meslek edinip, halkı kandırarak oy toplayıp sonra da cebini dolduranlara vekâlet verme. Ülkeyi bölmeye çalışanlara vekalet verme. Katillerle birlikte Türk’e anayasa yapanlara vekâlet verme. Ülkenin kıymetlerini, sermayesini, topraklarını yabancılara teslim edenlere vekâlet verme. Türkiye’nin geleceğini karartanlara vekâlet verme. Eğer verirsen olacaklardan sen sorumlusun. Unutma vekil ne yaparsa yapsın o yapılanların hesabını asil verir.

Hiç yorum yok: